Προβλέψεις Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Αυτή είναι μια υπέροχη ημέρα πάρτι και θα νιώθετε αισιόδοξοι! Δεν θα σας χαλάσει τίποτα την διάθεση και θα νιώθετε αυτοπεποίθηση. Προσπαθήστε να απολαύσετε τις μικρές απολαύσεις της ζωής. Ο ρομαντισμός σήμερα θα είναι έντονος και ειδικά προς το βράδυ.

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Προσκαλέστε τους φίλους σας για καλό φαγητό και ποτό γιατί αυτή είναι μια σπουδαία μέρα για να διασκεδάσετε στο σπίτι .. Δεν είναι μόνο μια μεγάλη ημέρα για οικογενειακές συγκεντρώσεις, είναι μια κερδοφόρα μέρα για διαπραγματεύσεις ακινήτων

ή για να συζητήσετε πώς να φτιάξετε το σπίτι σας ώστε να φαίνετε πιο ελκυστικό. Δείτε την προειδοποίηση της Σελήνης!

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Σήμερα τα λόγια σας είναι σαν το χρυσό, κάτι που είναι καλό για όσους γράφουν, πωλούν, εμπορεύονται, διδάσκουν ή ενεργούν. Συγκεκριμένα, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από τα λόγια σας! Αισθανθείτε επίσης θετικά και αισιόδοξα, θέλετε να μιλήσετε με τους άλλους και να διασκεδάσετε.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Οι επιχειρήσεις και το εμπόριο ευνοούνται σήμερα. Ψάξτε για τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Μπορείτε επίσης να ψωνίσετε για κάτι όμορφο για τον εαυτό σας ή τους αγαπημένους σας και να είστε ευχαριστημένοι με αυτό που αγοράζετε.

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Αυτή είναι μια ευτυχισμένη μέρα του Λέοντα! Νιώθετε ικανοποιημένοι και καλοπροαίρετοι σε άλλους επειδή είστε σε ειρήνη με τους γύρω σας. Ακόμα και οι οικονομικές συναλλαγές θα πάνε καλά σήμερα, διότι τα πάντα είναι μπροστά σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ξεκινήσουν μια νέα φιλία. Άλλοι θα έχουν διασκέδαση με φίλους.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Μπορεί να απολαύσετε όμορφες στιγμές με φίλους ή με την οικογένεια σας.. Το θέμα της ημέρας σας είναι ευχάριστο και χαλαρό. Οι σχέσεις με τους άλλους είναι ομαλές.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Αυτή είναι μια μεγάλη μέρα για να συναντηθούμε με φίλους και ομάδες για κάποια ξεκούραστη διασκέδαση. Η ευχαρίστηση θα επικρατήσει περισσότερο από την σκληρή δουλειά, διότι σήμερα είναι η τέλεια ημέρα για ξεκούραση και αναψυχή. Χαλαρώστε και θα δείτε τεράστια διαφορά και στην συμπεριφορά σας.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Οι σχέσεις με τα αφεντικά, τους γονείς και τα VIP είναι θετικά σήμερα. Οι άνθρωποι στην εξουσία σας εντυπωσιάζουν, γι αυτό είστε μπορείτε να τον πείτε ότι θέλετε όπως να ζητήσετε άδεια. Για μερικούς, μπορεί να ξεκινήσει ένα φλερτ με ένα πρόσωπο που έχει εξουσία.

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Θα λατρέψετε κάθε ευκαιρία να ταξιδέψετε σήμερα επειδή θέλετε να ξεφύγετε από όλα αυτά. Κάνετε οτιδήποτε για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και την εμπειρία της ζωής σας. Η σχέση σας με κάποιο άλλο πολιτισμό μπορεί να ξεκινήσει. Η μέρα ευνοείτε για ευκαιρίες στις εκδόσεις, τα μέσα ενημέρωσης, την ιατρική, το δίκαιο και την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Κρατήστε τις τσέπες σας ανοιχτές γιατί τα δώρα, τα καλούδια και οι ευχές από άλλους θα έρθουν στο δρόμο σας σήμερα. Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για μια συζήτηση σχετικά με κληρονομιές, κοινόχρηστη ιδιοκτησία και πώς να διαιρέσετε κάτι. Μην συμφωνήσετε σε τίποτα, αν δεν το σκεφτείτε καλά.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τους στενούς φίλους σας είναι πολύ καλές σήμερα. Κάνετε τα σχέδια για να έχετε έναν διασκεδαστικό, χαλαρωτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας επειδή οι άνθρωποι είναι για μια καλή στιγμή. Ακόμη και οι σχέσεις σας με μέλη του ευρύτερου κοινού θα είναι θετικές. Επίσης, είναι μία καλή μέρα για να συζητήσετε τα ταξιδιωτικά σχέδια.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Θα είστε ευτυχείς στη δουλειά σήμερα. Κάποιοι από εσάς θα απολαύσουν το ταξίδι που σχετίζεται με την εργασία. Όλοι θα αισθάνονται ότι υποστηρίζονται από συναδέλφους επειδή οι άνθρωποι είναι χρήσιμοι και σε καλή διάθεση. Αναζητήστε τρόπους για να κάνετε το χώρο εργασίας σας πιο ελκυστικό γιατί μπορείτε να το κάνετε αυτό.
Από την Αντιγόνη Θάνου

Διαβάστε ακόμα: Έτσι θα καταστήσετε τον άνδρα Σκορπιό…στο κρεβάτι!

Keywords
Τυχαία Θέματα