Προβλέψεις Κυριακή 7 Ιανουαρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Είστε σε θέση να ισχυριστείτε σήμερα και τον σεβασμό που αισθάνεστε ότι αξίζετε σε αυτό το νέο έτος.Κρατώντας ένα ήρεμο μυαλό και μια έντονη ψυχική εστίαση είναι το κλειδί για την παραγωγικότητα και τις καλύτερες σχέσεις στο χώρο εργασίας. Η συναισθηματική σας έκφραση και οι ενστικτώδεις αντιδράσεις σας δεν λειτουργούν σαφώς, ώστε να βρεθείτε μπλεγμένοι σε έντονες συζητήσεις στις οποίες υπερασπίζεστε τις απόψεις σας. Τα επιπλέον χρέη κάνουν τη ζωή σας λίγο δύσκολη. Πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να ξεπεράσετε τις ανησυχίες και να χρησιμοποιήσετε

τη δημιουργικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Υπάρχει μια στενή σχέση μεταξύ του μυαλού σας και το σώμα σας αυτή τη στιγμή έτσι ώστε να διατηρείτε τα επίπεδα στρες στο ελάχιστο είναι απαραίτητο. Δεν πρέπει να σπεύσετε να επιστρέψετε στην εργασία, αλλά θα πρέπει να συνεχίσετε να διασκεδάσετε λίγο και να πάρετε τον εαυτό σας κάτι που σας αποσπά την προσοχή από το μεγάλο βάρος των ευθυνών επί του παρόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Έχετε υποστεί μια μεγάλη αλλαγή και ενδεχομένως αστάθεια, ώστε να χρειαστείτε κάποια νέα τακτική για να το αντιμετωπίσετε. Οι επικοινωνίες καθυστερούν ή παρεμποδίζονται τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Η επικοινωνία είναι μια ισχυρή ανάγκη τώρα και με μια ευνοϊκή επιρροή στον Ήλιο και τον Πλούτωνα, μπορείτε να πάρετε τις σχέσεις σας πίσω στον σωστό δρόμο. Αλλά με την επιρροή του Πλούτωνα, πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί.Επικοινωνήστε, αλλά και δώστε στο άλλο πρόσωπο την ευκαιρία να μιλήσει και το μυαλό του. Ξέρετε ότι πρέπει να επιδείξετε κάποιο επιπλέον θάρρος για να αντιμετωπίσετε το περιστασιακό πρόσωπο, αλλά ίσως να έχετε το φόβο για τις συνέπειες.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Καθώς η Σελήνη διέρχεται σήμερα το δεύτερο σπίτι σας, πρέπει να προσέχετε να μην κάνετε υλικά πράγματα, χρήματα και άλλα αντικείμενα πολυτελείας ως μοναδική πηγή ασφάλειας ή συναισθηματικής άνεσης.Πρέπει να βασίζεστε σε ένστικτα σήμερα, καθώς τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένα ακόμη και αν τα γέλια σας τελικά αποδειχθούν σωστά. Τα πράγματα δεν είναι αυτά που φαίνονται, αλλά πρέπει να ακολουθήσετε το μονοπάτι και να ακούσετε εκείνη την ακόμα εσωτερική φωνή μέσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Τόσο η δουλειά σας όσο και η ζωή στο σπίτι μπορεί να είναι αιτία ανησυχίας, αλλά ίσως να προβάλλετε περισσότερο την κατάσταση από ό, τι είναι στην πραγματικότητα ένα πρόβλημα. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στα καλά πράγματα και να κάνετε ό, τι μπορείτε για να επιλύσετε προβλήματα. Διαφορετικά, πρέπει απλά να αφήσετε πράγματα που δεν έχετε κανέναν έλεγχο.Μπορεί να χρειαστεί να επαναξιολογήσετε μερικές από τις φιλοσοφικές απόψεις σας και σήμερα.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Μπορεί να θέλετε να είστε μόνοι τώρα καθώς η Σελήνη διαπερνά τον 12ο οίκο σας. Ένας αποκλειστικός τρόπος ζωής είναι ιδανικός για εσάς και σας δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσετε το παρελθόν αλλά και να σχεδιάσετε αποτελεσματικά αυτό που θέλετε να επιτύχετε τους επόμενους μήνες. Τώρα δεν είναι καιρός να πιέσουμε την προσοχή του κοινού ή των ανθρώπων γενικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της κατάστασής σας είναι τώρα η ανάγκη για φίλους και ένας ευρύτερος κύκλος επιρροής. Καθώς η Σελήνη διαπερνά τον 11ο οίκο των κοινωνικών δραστηριοτήτων σας, πρέπει να είστε προσεκτικοί της αλλαγής. Τα χρονοδιαγράμματα μπορούν να σταματήσουν απότομα, έτσι πρέπει να είστε ένα βήμα μπροστά από το παιχνίδι, έτσι ώστε να μην διαταραχθεί η μέρα σας. Έχετε ένα εναλλακτικό σχέδιο μόνο για να είστε ασφαλείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Περάστε περισσότερο χρόνο για να σχεδιάσετε το μέλλον σας.Μόνο μέσω μη συμμόρφωσης θα ανακαλύψετε νέους τρόπους σκέψης και πράξεων. Μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο της ζωής μόνο εάν είστε έτοιμοι να αναλάβετε πρόσθετες ευθύνες σήμερα. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, ακόμα και αν φαίνεται αρχικά δύσκολο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Με τη Σελήνη που διασχίζει το ένατο σπίτι σας, θα μπορούσατε να βρεθείτε πιο ιδεαλιστικά από το συνηθισμένο. Μπορεί να βαρεθείτε με τις συνηθισμένες και εγκόσμιες δραστηριότητες και οι άνθρωποι που έχετε περιπλανηθεί με κάτι διαφορετικό στη ζωή σας θα ενεργοποιηθούν από τη φαντασία σας και από την επιθυμία να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας και τον κόσμο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι και το φεγγάρι που διέρχεται από το όγδοο σπίτι σας προωθεί να κοιτάξετε πιο βαθιά κάτω από την επιφάνεια των συναισθηματικών εμπλοκών.Ειδικότερα, οι σχέσεις μπορούν να αποκτήσουν νέα σημασία, αλλά μπορούν επίσης να δημιουργήσουν προβλήματα από το παρελθόν σας. Μπορεί επίσης να βρείτε τον εαυτό σας πιο ψυχικό και ευαίσθητο στους ανθρώπους γύρω σας και μπορεί ακόμη και να αντιληφθεί αυτό που πρόκειται να συμβεί.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Οι σχέσεις αποτελούν βασικό παράγοντα ευτυχίας τώρα και με τη Σελήνη που διέρχεται από το έβδομο σπίτι γάμου σας, προκύπτουν σημαντικά ερωτήματα σχετικά με αυτά τα θέματα. Εάν βρίσκεστε αυτή τη στιγμή σε μια σχέση, θα μπορούσαν να υπάρξουν διακυμάνσεις των συναισθημάτων και μια αίσθηση αστάθειας. Πρέπει να διευκρινίσετε αυτά τα ζητήματα για τον εαυτό σας, αντί να φανταστείτε τις επιπτώσεις στο μυαλό σας.Οι πλανήτες σας υποστηρίζουν στην έκφραση του εαυτού σας και επίσης ενθαρρύνετε τους άλλους να εκφράζονται στο όνομα καλύτερων σχέσεων.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα