Προβλέψεις Κυριακή 5 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μπορεί να έχετε… κέρατα, αλλά δεν είστε πάντα αγύριστο κεφάλι. Τελευταία έχετε βάλει πολύ νερό στο κρασί σας και είστε λιγότερο παρορμητικοί από ότι στο παρελθόν. Έπρεπε να σταθείτε στο ύψος των απαιτήσεων σε πολλά θέματα και τα καταφέρατε με το παραπάνω.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η Κυριακή φέρνει ξανά ηρεμία στην έντονη οικογενειακή σας καθημερινότητα και βοηθά να βρεθούν νέες ισορροπίες μετά την αναμπουμπούλα.

Καθώς ότι είχατε να πείτε το είπατε, δεν έχει πια νόημα να επαναλαμβάνεστε, αλλά να περιμένετε αν θα εισακουστούν αυτά που ουσιαστικά ζητήσατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η μέρα έχει μετακινήσεις και συναντήσεις και για πολλούς από εσάς δεν μπορεί να αποκοπεί από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Στα προσωπικά σας η κατάσταση είναι καλύτερη, με τις απαραίτητες εντάσεις που σας θυμίζουν πως το πάθος παραμένει στη θέση του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μπορεί η μέρα να είναι χαλαρή, αλλά εσάς σας πιάνει μια διάθεση απολογισμού για όλα όσα έχετε καταφέρει, για όσα έχετε κατακτήσει με το σπαθί σας, αλλά και για τα λάθη που δεν θέλετε να επαναλάβετε. Ό,τι έγινε, έγινε, αλλά από εδώ και μπρος ο στόχος είναι «πιο ψηλά», «πιο καλά» και «πιο σωστά».

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ψάχνετε μια διέξοδο από τη ρουτίνα της καθημερινότητα και στα σημεία που σας έχει κουράσει, έτσι γίνεστε εφευρετικοί και ευφάνταστοι, με πολλές ιδέες. Επειδή η περίοδος που διανύουμε δεν είναι η πιο εύκολη, όσο περισσότερες προοπτικές βλέπετε να ανοίγονται, τόσο το καλύτερο. Συνεχίστε δυναμικά και το καλό θα έρθει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Αν πέρυσι τέτοια εποχή γκρινιάζατε που δεν συμβαίνουν πράγματα στη ζωή σας και υπάρχει μια σχετική στασιμότητα, αυτή την περίοδο πρέπει να νιώθετε ικανοποιημένοι. Οι ευκαιρίες έρχονται η μία μετά την άλλη και στα προσωπικά και στα επαγγελματικά σας και μένει να τις αξιοποιήσετε όσο πιο αποδοτικά και εποικοδομητικά μπορείτε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Το Σαββατοκύριακο για εσάς είναι η απόλυτη απόδραση από τα άγχη της καθημερινότητας που παραμένουν πολλά. Φροντίστε να περνάτε ποιοτικό χρόνο με οικογένεια, σύντροφο ή φίλους και να έχετε κοντά σας αυτούς που πραγματικά αγαπάτε και σας αγαπούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Οι συζητήσεις και οι προτάσεις για ένα επόμενο επαγγελματικό βήμα έχουν πέσει πάνω στο τραπέζι και είστε σε διαδικασίες να σκεφτείτε τι θέλετε πραγματικά να κάνετε. Το καλό είναι πως έχετε λίγο χρόνο μπροστά σας για να αποφασίσετε και να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Το επικοινωνιακό σας χάρισμα είναι ένα ταλέντο που όταν το καλλιεργήσετε μπορεί να γίνει δυνατός άσος στο μανίκι σας. Αν και ιδιαίτερα αυθόρμητοι, όταν το αποφασίσετε μπορείτε να κινηθείτε με στρατηγική και να πετύχετε με ακρίβεια τους στόχους που βάζετε. Με υπομονή και επιμονή αυτό που θα έρθει θα σας αποζημιώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Είστε λίγο στις κλειστές σας και επιλέγετε να περάσετε την ημέρα σας με αυτούς που πραγματικά είναι σημαντικοί για εσάς. Θέλετε να αδειάσετε το μυαλό και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Οι αποδράσεις είναι μια πολύ καλή εναλλακτική για να αλλάξετε παραστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κάθε μέρα διαπιστώνετε πως οι επιλογές που κάνατε τον τελευταίο καιρό είναι σωστές και δεν έχουν γίνει τυχαία ή παρορμητικά. Κάποιοι από εσάς έχετε στο μυαλό σας να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας που θα επηρεάσουν την καθημερινότητα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε αν δεν είστε έτοιμοι.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Βγαίνετε, διασκεδάζετε, γνωρίζετε κόσμο και μετά από ένα διάστημα που το κέφι σας δεν ήταν στα καλύτερά του, αρχίζετε να σκέφτεστε πιο θετικά για όλα. Και με ένα τρόπο αυτό που προκαλείτε αυτό και εισπράττετε. Όσο πιο αισιόδοξοι είστε, τόσο καλύτερα πηγαίνουν όλα.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Κυριακή 5 Μαρτίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα