Προβλέψεις Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Εάν ασχολείσθε με τον αθλητισμό σήμερα, θα είστε τολμηροί και θα αποδώσετε στο μέγιστο. Μην ανταγωνίζεστε τους άλλους. Τα δημιουργικά έργα θα είναι επιτυχημένα επειδή έχετε πολλή καλλιτεχνική ενέργεια! Ωστόσο, να είστε υπομονετικοί με τα παιδιά σαι και με συνεργάτες που έχουν αρκετές απαιτήσεις από εσάς.

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Οι οικογενειακές συζητήσεις θα είναι έντονες σήμερα. Είναι ωραίο να εκφράζεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, αλλά μην πατάξεις πέρα από τις επιθυμίες και τις ανάγκες άλλων. Εν τω μεταξύ,

ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά και γενικά με την οικογένεια.

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Η επιθυμία σας να μιλήσετε με άλλους σήμερα είναι ισχυρή. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να κερδίσετε πολλά με την βοήθεια των δικών σας ανθρώπων. Αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για όσους ασχολούνται με τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, το γράψιμο και τη δράση επειδή έχετε τόσο πολλή ψυχική ενέργεια! Παρ ‘όλα αυτά, ο τρόπος για να κάνεις τους ανθρώπους να σε ακούσουν πραγματικά είναι να τους αφήσετε να μιλήσουν!

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Σήμερα είστε γεμάτοι με ιδέες χρημάτων! Αυτές οι ιδέες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αύξηση των κερδών στο μέλλον ή ακόμα και ένας τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από την πλευρά σας σήμερα. Εντούτοις, ο ενθουσιασμός σας μπορεί επίσης να σας ενθαρρύνει να υλοποιήσετε καινούρια σχέδια.

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Σήμερα ο Άρης είναι τοποθετημένοι στο ζώδιο σας δίνοντάς σας πολλή πνευματική και ψυχική ενέργεια! Δεν θα διστάσετε να μιλήσετε και να ζητήσετε ό,τι θέλετε. Θα υπερασπιστείτε επίσης την γνώμη σας για κοινωνικά θέματα. Παρ ‘όλα αυτά, να είστε υπομονετικοί εάν τα ασήμαντα πράγματα σας επηρεάζουν.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Αυτή είναι μια φανταστική ημέρα για να κάνετε έρευνα επειδή έχετε πολλή ψυχική ενέργεια και εστίαση. Δεν θα σταματήσετε μέχρι να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Χρησιμοποιήστε αυτήν την υψηλή ενέργεια για να κάνετε πολλά καινούρια πράγματα σήμερα, γιατί μπορεί να σας φανεί χρήσιμο.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Μπορεί να προσελκύσετε κάποιον άνθρωπο που θα σας φανεί αρκετά χρήσιμος! Μπορεί να είναι νεότεροι με πολλή ενέργεια! Επίσης, θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με φίλους ή με την οικογένεια σας. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, όμως, θα υπάρξουν και κάποιες μικρές εντάσεις!

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Μπορεί να εντυπωσιάσετε σήμερα τα αφεντικά ή τους γονείς σας με την άμεση στάση σας για κάποια θέματα. Είστε έτοιμοι να υπερασπιστείτε ό,τι θέλετε. Θα πείτε τι εννοείτε και τι σημαίνει αυτό που λέτε! Απλά προσέξτε να μην απειλείτε τους άλλους με τη φωνητική επιθετικότητα και την προθυμία σας γιατί το κάνετε εύκολα.

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να μελετήσετε οτιδήποτε ή να γράψετε ή να τελειώσετε ένα χαρτί επειδή έχετε πολλή πνευματική ενέργεια και εστίαση! Μερικοί από εσάς μπορεί να χρησιμοποιήσουν την ίδια υψηλή ενέργεια για να απολαύσουν ένα ταξίδι. Οι συζητήσεις για την πολιτική, τη φιλοσοφία, τη θρησκεία και τα φυλετικά ζητήματα θα είναι έντονες, αν όχι αμφιλεγόμενες.

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Οι διαφορές σχετικά με τις κληρονομιές, τα κοινά ακίνητα, τους φόρους, τα χρέη ή τα ασφαλιστικά θέματα μπορεί να σας επηρεάσουν άμεσα. Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των ιδεών σας με δυνατά λόγια. Αλλά, μπορεί να συναντήσετε άλλους που αισθάνονται τον ίδιο τρόπο! Θυμηθείτε ποιος είναι ο στόχος σας. Μην τα παρατάτε.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Οι συνομιλίες με τους άλλους θα είναι επίκαιρες σήμερα. Ενδέχεται να έχετε διαφωνία με έναν συνεργάτη ή έναν στενό φίλο. Ωστόσο, αυτό δεν χρειάζεται να σας στεναχωρήσει. Είναι ακριβώς ότι οι άνθρωποι είναι διανοητικά φορτισμένοι και πεπεισμένοι ότι έχουν δίκιο για τα πάντα γύρω τους. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Μπορείτε να κάνετε πολλά στην εργασία σήμερα επειδή έχετε την ενέργεια για να κάνετε τις ιδέες σας πράξη. Επιπλέον, εάν οι άνθρωποι σας βοηθούν ή εργάζονται για σας δεν θα διστάσετε να τους πείτε τι να κάνουν. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είστε αφεντικό. Εργάζεστε σκληρά και θέλετε να αποδώσετε στο μέγιστο.
Από την Αντιγόνη Θάνου

Διαβάστε ακόμα: Προσοχή! Αυτοί είναι οι πιο απαγορευμένοι συνδυασμοί ζωδίων!

Keywords
Τυχαία Θέματα