Προβλέψεις Κυριακή 28 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Οικογενειακές υποχρεώσεις θα έχει η μέρα για πολλούς, ενώ θα είναι μια ημέρα που θα φέρει ευκαιρίες για συναντήσεις για διασκέδαση. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό δεν έχετε καταφέρει να αποφορτιστείτε όπως θα θέλατε και περιμένετε την πρώτη ευκαιρία για να αξιοποιήσετε τις καλοκαιρινές ημέρες που έρχονται κάνοντας μια μικρή ή μεγαλύτερη απόδραση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Είστε έτοιμοι να πάρετε θέση μάχης

όταν κάποιος πει κάτι που σας ενοχλεί ή νιώθετε πως σας θίγει, όμως κάποιες φορές είστε πιο ευέξαπτοι από όσο θα έπρεπε και αντιδράτε υπερβολικά. Να θυμάστε πως σήμερα η καλύτερη συμβουλή είναι αυτά που ακούτε από το ένα αυτό να σας μπαίνουν και από την άλλη να σας βγαίνουν. Λίγο ζεμενφού δεν έβλαψε κανέναν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ο μήνας των γενεθλίων σας φέρνει απολογισμούς και αυτοί σας κάνουν να θέλετε να βάλετε ακόμα υψηλότερους και δυσκολότερους στόχους. Κάντε το αλλά χωρίς καταπίεση γιατί αυτό κάποιες φορές σας κάνει να χάνετε τις στιγμές και να μην απολαμβάνετε ποτέ αυτό που κατακτήσατε γιατί το βλέπετε απλά σαν βήμα για επόμενο στόχο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Είστε ανταγωνιστικοί και φιλόδοξοι από τη φύση σας, αλλά καλύτερα να κοιτάζετε αυτά που κατακτάτε εσείς, παρά αυτά που δεν καταφέρνουν οι αντίζηλοί σας. Όσο πιο προσγειωμένοι είστε τόσο καλύτερα θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις γιατί ρόδα είναι και γυρίζει και αυτό που σήμερα συμβαίνει σε άλλους μπορεί μεθαύριο να έρθει και σε εμάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Όταν κάποιοι σας βάζουν στον τοίχο συνήθως δεν πτοείστε γιατί συνήθως έχετε επιχειρήματα και οι κινήσεις σας δεν είναι ποτέ τυχαίες. Έτσι, κι αυτή τη φορά αποδεικνύετε πως μπορείτε να διαχειριστείτε σωστά κάποιες απαιτητικές καταστάσεις και παρά τα προγνωστικά βγαίνετε κερδισμένοι.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η αναποφασιστικότητα είναι βασικό σας χαρακτηριστικό αλλά αυτόματα αυτό αλλάζει όταν θέλετε κάτι πολύ. Έτσι, λοιπόν, όταν δεν είστε πολύ σίγουροι για κάτι που θέλετε, απλά μάλλον δεν είναι κάτι που επιθυμείτε με όλο σας το είναι. Αν μπορέσετε να το αποκρυπτογραφήσετε σωστά αυτό θα γλιτώσετε από ανούσια διλήμματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Τα σχέδια που είχατε ανατράπηκαν και αυτό σας έχει εκνευρίσει καθώς ένας αστάθμητος παράγοντας έφερε αναβολές που δεν υπολογίζατε. Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή και πολύ σύντομα όλα θα μπουν στη θέση σας, αρκεί να μην σας παρασύρει ο αυθορμητισμός σας και κάνετε κινήσεις που θα μπερδέψουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Στη ζωή σας πολλά πράγματα λειτουργούν με μια ξαφνική απόφαση που διαγράφει κάθε προηγούμενη αντίδρασή σας και πατάει ένα restart βασισμένο στην πίστη που έχετε στον εαυτό σας και στο πείσμα σας. Σήμερα θα είναι μια τέτοια ημέρα που μόνο σε καλό θα σας βγει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Η αναβλητικότητα δεν σας ταιριάζει καθόλου, καθώς χαρακτηρίζεστε από τη αποφασιστικότητά σας και την ανυπομονησία που συχνά σας χαρακτηρίζει. Όπως, λοιπόν, κάνετε στους περισσότερους τομείς της ζωής σας έτσι θα πρέπει να χειριστείτε και μια ευκαιρία που προκύπτει στο διάβα σας και ή θα την αρπάξετε ή θα την αφήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Δεν σας πηγαίνει καθόλου να γίνεστε γκρινιάρηδες, αλλά τον τελευταίο καιρό σας συμβαίνει όλο και πιο συχνά και αυτό οφείλετε κυρίως στην ψυχολογική σας κούραση. Μην αφήσετε τις μικροαναποδιές να σας καταβάλουν, αλλά αντίθετα γίνετε πιο οργανωτικοί για να τις ξεπεράσετε και να φέρετε ξανά την κατάσταση στα μέτρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Τελευταία σας έχει συμβεί να πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό και αυτό συμβαίνει ακριβώς γιατί έχετε πάρα πολλά στο κεφάλι σας. Βάλτε προτεραιότητες και προσπαθήστε να επιστρατεύσετε την καθαρή σας σκέψη. Όταν κάποιος δεν σας φέρετε σωστά, βάλτε τον στη θέση του –σήμερα μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με τέτοια περιστατικά.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Κυριακή 28 Μαίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα