Προβλέψεις Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Πρέπει να είστε ειλικρινείς σε όλες τις συναλλαγές σας εάν αναζητάτε βιώσιμες λύσεις.Προσέχετε σε αυτό που γνωρίζετε καλύτερα και αποκομίστε τη βοήθεια της ομάδας σας για να επιτύχετε τα πράγματα γρήγορα.Εσφαλμένοι υπολογισμοί ή κίνδυνοι είναι δυνατοί αλλά αν είστε προσεκτικοί ώστε όλες οι ενέργειες σας να είναι όσο πιο πάνω και σαφώς ειλικρινείς όσο το δυνατόν, τότε θα αποφύγετε κάποιες από τις συνήθεις αρνητικές αντιδράσεις αυτού του κύκλου.Εφαρμόστε τις ιδέες σας ακόμα κι αν φαίνονται τρελές στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Ένα

ωραίο δώρο πρέπει να αγοραστεί ή να δοθεί σε σχέση με αυτό όπως είστε σε μια γενναιόδωρη διάθεση αυτή τη στιγμή. Εάν όχι ένα δώρο, αναμένετε την παραλαβή των χρημάτων ή μια επιστολή που περιέχει χρήματα ή θα κερδίσετε χρήματα μέσω κάποιας online ευκαιρίας. Με την Αφροδίτη που διέρχεται τον όγδοο οίκο σας, τα οικονομικά θέματα πάνε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Αν προσπαθείτε να κάνετε κάποιες καλές πράξεις, βεβαιωθείτε ότι η βοήθειά σας δεν πρόκειται να επιτρέψει την κακή συμπεριφορά κάποιου.Παραμείνετε σίγουροι ότι οι επιλογές που έχετε κάνει θα φέρουν καρπούς εγκαίρως, ακόμη και αν αισθάνεστε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις ή ακόμα και εμπόδια από τους άλλους γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Αν ακούτε τις συμβουλές πολλών ανθρώπων, ίσως να μπερδευτείτε ιδιαίτερα σε σχέση με οικονομικά θέματα τώρα που η Σελήνη διέρχεται από τον δεύτερο οίκο του εισοδήματός σας. Είναι καλύτερο να δίνετε πίστη στον εαυτό σας και να εμπιστεύεστε τα δικά σας ένστικτα σήμερα. Νιώθετε ελκυστικοί αυτή τη στιγμή και άλλοι θα σας προσελκύσουν.Οι επόμενες εβδομάδες σας προσφέρουν ειδικές ευκαιρίες για να απολαύσετε το πάθος, το ρομαντισμό όσοι διατηρείτε μια μακροχρόνια σχέση.Για τους αδέσμευτους επειδή η όρεξη σας για τη ζωή είναι σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο ένα επιθυμητό άτομο θα σας προσεγγίσει.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Αν δεν είστε με ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια ιδεώδη, θα αναγκαστείτε να περπατήσετε ένα μονοπάτι που δεν είναι δικό σας. Σκεφτείτε προσεκτικά γι ‘αυτό.Θα μπορούσε να έχει κάποιες συνέπειες. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να βελτιώσετε την ποιότητα των σχέσεών σας.Οι οικογενειακές σχέσεις και η πιο προσωπική προσωπική ζωή είναι το επίκεντρο της προσοχής σας τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Ελκυστικοί και συναρπαστικοί άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας τώρα, γι ‘αυτό μην χάσετε πολύτιμες ευκαιρίες.Θα χρειαστεί κάποια διαβεβαίωση ότι οι φιλίες είναι στερεές μόλις τώρα. Πρέπει να φιλτράρετε τις αρνητικές επιρροές στην κοινωνική σας ζωή. Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο, ειδικά αν γίνεστε συνηθισμένοι ακόμα και σε εκείνους τους φίλους που δεν είναι καλοί φίλοι. Οι προσπάθειές σας θα ανταποκριθούν.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Υπάρχει ένα στοιχείο ανταγωνιστικότητας ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας, αλλά ποτέ δεν πρέπει να ανταγωνίζεστε με τους άλλους για τα δυνατά τους σημεία αλλά μάλλον να βρείτε τις αδυναμίες τους και στη συνέχεια να βάλετε τα δυνατά σας για να τα χτυπήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Σκεφτείτε δύο φορές πριν αποδεχθείτε οποιαδήποτε προσφορά. Οι δημιουργικές επιδιώξεις σας εκπληρώνουν τώρα ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε τόσο εκφραστικές.Η δύναμη της θέλησής σας μπορεί να είναι πεσμένη και ως εκ τούτου, αισθάνεστε κάπως χαζεύοντας το γεγονός ότι δεν έχετε πια αυτή την εσωτερική δύναμη. Θα μπορούσατε να είστε αλυσοδεμένοι σε κάποια συνήθεια που σας καθιστά δύσκολο να προχωρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Σήμερα, η αμφιβολία μπορεί να ρίξει μια σκιά στα βαθύτερα, πιο αγαπημένα ιδανικά και τα υψηλά όνειρά σας.Εάν έχετε αναπτύξει ένα αρκετά ανοιχτό μυαλό, μπορείτε να σας ανοίξει σε μια πιο εκλεκτική άποψη των ανθρώπων. Η γνήσια σας ανησυχία για τους άλλους ενδέχεται να μην αναγνωριστεί και αυτό θα μπορούσε να σας ενοχλήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητές σας στην επικοινωνία αυτή τη στιγμή δεδομένου ότι έχετε την ικανότητα να μοιράζεστε μεγάλες ιδέες, αλλά δεν πρέπει να αφήνετε τους ανθρώπους να επωφελούνται από τις νέες σας ιδέες. Αξιοποιήστε τις ιδέες σας, τοποθετώντας μια τιμή σε αυτές και μην συμμετέχετε μαζί τους τόσο εύκολα χωρίς να δεσμευτείτε από άλλους να αναγνωρίσουν την ιδιοκτησία σας.Σε προσωπικό σημείωμα, τα πάθη σας υποκινούν τη σχέση σας και αυτό μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ερωτική ζωή σας. Θα χαρείτε να βοηθήσετε τους άλλους και ίσως πρέπει να ταξιδέψετε για να το κάνετε. Η φιλανθρωπική δουλειά είναι πιθανό να βρίσκεται στην ατζέντα σας και μπορεί επίσης να σας βοηθήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα τώρα με τους συναδέλφους εργασίας, ειδικά εάν είναι υπερβολικά απαιτητικοί.η υπερβολή και η εμμονή είναι θέματα και η υγεία εξακολουθεί να είναι ένα διαρκές ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Πρέπει επίσης να ασκήσετε κρίση και να προσαρμόσετε τις υποχρεώσεις σας καθώς και την άσκηση για τη σωματική σας ευεξία.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Νιώθετε λιγότερο ικανοί να εφαρμόσετε το όραμα σας και αυτό οφείλεται σε κάποιες παλαιότερες αναστολές.Πρέπει να κάνετε μια επιπλέον προσπάθεια να χαλαρώσετε και να μην προωθήσετε τις απόψεις σας αυτή τη στιγμή.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα