Προβλέψεις Δευτέρα 3 Απριλίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Ο μήνας των γενεθλίων σας θα φέρει όμορφες εκπλήξεις και ανακούφιση από προβλήματα που διήρκησαν καιρό και σας έχουν κουράσει. Δεν έχετε παρά να κάνετε λίγο ακόμα υπομονή και θα δείτε την καθημερινότητά σας να γίνεται πιο όμορφη και πάνω από όλα πιο εύκολη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Για ένα μεγάλο διάστημα παλεύετε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας με πολύ περισσότερο κόπο από ότι παλιότερα και αυτό κάποιες στιγμές

είναι εξουθενωτικό. Παράλληλα, όμως, σας έχει κάνει να δοκιμάσετε τα όριά σας και να πιστέψετε ακόμα περισσότερο στις δυνατότητές σας, έτσι ώστε να μη φοβάστε τίποτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και σας αρέσει να βάζετε τον πήχη ψηλά. Η φιλοδοξία σας, είναι ένα πολύ σημαντικό κίνητρο για να εξελίσσεστε αλλά για να επιταχύνετε τις διαδικασίες είναι απαραίτητη η σωστή οργάνωση και οι κατάλληλοι σύμμαχοι. Η προσωπική σας ζωή σας δίνει επιπλέον ενέργεια, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η εβδομάδα ξεκινά σχετικά ήρεμα, αλλά στην πορεία θα χρειαστεί να είστε σε εγρήγορση για να διαχειριστείτε πιθανές κρίσεις που θα προκύψουν. Προσπαθήστε να κρατήσετε κοινή πολιτική γιατί αν λέτε άλλα σε κάποιους και άλλα σε κάποιους άλλους, στο τέλος θα κινδυνεύσετε να βγείτε εκτεθειμένοι.
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Συναισθηματικά η τελευταία περίοδος είναι αρκετά ασταθής, με αποτέλεσμα να μην είστε σίγουροι για το τι τελικά θέλετε, που πρέπει να εστιάσετε και ποια πράγματα είστε έτοιμοι να θυσιάσετε. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και μην επισπεύσετε ξεκαθαρίσματα τα οποία δεν είστε ακόμη ίσως έτοιμοι να αντιμετωπίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Τον τελευταίο καιρό αντλείτε ικανοποίηση από όσα συμβαίνουν στα επαγγελματικά σας, ενώ έχετε καταφέρει να ενισχύσετε κάπως τα οικονομικά σας που είχαν περάσει κρίση. Οι επόμενοι μήνες θα αποδειχθούν καθοριστικοί για το επόμενο βήμα που θα σας πάει στην επόμενη πίστα και θα σας εδραιώσει ακόμα περισσότερο στο χώρο σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μπορεί να μην είστε ακριβώς ανταγωνιστικοί, αλλά είστε από τη φύση σας συναγωνιστικοί και τελευταία αυτό είναι κάτι που νιώθετε πιο έντονα τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Προσπαθήστε απλά να το διαχειριστείτε με αυτοέλεγχο γιατί κάποιες φορές βλέπετε «απειλή» εκεί που δεν υπάρχει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η εβδομάδα που ξεκινά σας κάνει να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα που είτε προσπερνούσατε πιο αδιάφορα από όσο θα έπρεπε ή επίτηδες κάνατε πως δεν βλέπατε, αλλά πλέον τα βρίσκετε στο δρόμο σας και καλείστε να τα αντιμετωπίσετε. Ο πιο σωστός τρόπος για να λύσετε διαφορές είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια, αλλά χωρίς να βγείτε εκτός ορίων.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τον τελευταίο καιρό η συνήθως ζεν και λίγο ζεμανφού αντιμετώπισή σας σε πολλές καταστάσεις της καθημερινότητας έχει δώσει τη θέση της σε κρίσεις άγχους. Υπάρχουν στιγμές που δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε την πίεση και αυτό έχει αντίκτυπο και στη διάθεσή σας. Πάρτε βαθιά ανάσα και φροντίστε να επιστρατεύσετε τη λογική και τη διπλωματία σας για να ξεπεράσετε όποιο σκόπελο εμφανίζεται και μάλιστα με ευκολία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Η εβδομάδα ξεκινά με περισσότερη αισιοδοξία και λαμπερό φως να διαφαίνεται στην άκρη του τούνελ, βγάζοντάς σας από αγωνίες και προβλήματα που σας απασχολούσαν για πολύ καιρό. Η ερωτική σας ζωή αρχίζει κι αυτή να γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα και αυτό σας δίνει ένα λόγο να ξυπνάτε με πιο πλατύ χαμόγελο κάθε πρωί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Έχετε την επιθυμία να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες που σας κάνουν να μην αισθάνεστε πως έχετε τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων που σας αφορούν άμεσα. Μια εξέλιξη σχετική με έναν άνθρωπο από την οικογένειά σας, σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Η προσωπική σας ζωή έχει μπει στο συρτάρι εδώ και καιρό. Μήπως πρέπει να ξαναγίνει προτεραιότητα;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Τα ψαράκια θα υποδεχτούν μια εβδομάδα που θα φέρει θετικές εξελίξεις, αλλά και μικρές εκπλήξεις. Όσο πιο ψύχραιμοι είστε και όσο πιο οργανωμένοι σε όλους τους τομείς, τόσο καλύτερα θα αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν και θα απαιτούν από εσάς άμεσα αντανακλαστικά.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Δευτέρα 3 Απριλίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα