Προβλέψεις Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Χτες σας είπαμε πώς ήταν μια εξαιρετική μέρα για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν, σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν. Το ίδιο σκηνικό θα επαναληφθεί και σήμερα. Αφήστε στην άκρη τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σας -μεταξύ μας δεν τελειώνουν ποτέ- και βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Θέλετε να μετακομίσετε; Αν ναι, τότε αυτή είναι η ιδανική στιγμή. Θα σας παρουσιαστεί μια μεγάλη ευκαιρία για να αλλάξετε σπίτι και να βρείτε αυτό που ονειρεύεστε.

Οι αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσετε τον μεγάλο έρωτα. Βγείτε, διασκεδάστε και κυρίως δείξτε πως είστε διαθέσιμοι.

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Είστε πολύ αισιόδοξοι και αυτό θα κάνει πολλούς να θέλουν να βρίσκονται συνεχώς δίπλα σας -ναι, δεν είναι πια και το πιο συνηθισμένοι να κυκλοφορούν δίπλα μας θετικά άτομα που βλέπουν πάντα το ποτήρι μισογεμάτο. Οι φίλοι σας θα σας σταθούν σε ένα πρόβλημα που θα προκύψει το επόμενο διάστημα.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Τα οικονομικά σας που αποτελούν το τελευταίο διάστημα τον μεγαλύτερό σας εφιάλτη αρχίζουν και φτιάχνουν και αυτό σας γεμίζει ανακούφιση και χαμόγελο. Σύντομα θα σας προτείνουμε μια καλύτερη θέση στη δουλειά σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία αυτή και δείτε την καριέρα σας να απογειώνετε.

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Αν και ο Σεπτέμβρης, ο πιο μεταβατικός μήνας που μας κάνει να παίρνουμε καινούργιες αποφάσεις δεν έχει μπει ακόμα, εσείς από σήμερα θα ξεκινήσετε πολλά και διαφορετικά πράγματα που θα αφορούν στον εαυτό σου. Μπορείτε π.χ. να αρχίσετε μια καινούργια γλώσσα, να βάλετε νέους στόχους, να γραφτείτε στο γυμναστήριο κ.α.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Κάτι συμβαίνει τελευταία και εκεί που νομίζετε πως έχετε βρει την αληθινή αγάπη, ύστερα από λίγο γλιστράει από τη χούφτα σας σαν το νερό. Σας προτείνουμε να μην ενθουσιάζεστε τόσο εύκολα και να αφήνετε χρόνο στον άλλον να σας εκδηλώσει το πως νιώθει, γιατί αν του τα λέτε όλα από την αρχή τον φοβίζετε και φεύγει.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Ο ρόλος του αρχηγού και του ηγέτη σας ταιριάζει γάντι. Γι’ αυτό άλλωστε και προοδεύετε συνεχώς στα επαγγελματικά σας. Οι συνάδελφοί σας αναγνωρίζουν τις ικανότητές σας και ακολουθούν πιστά κάθε τι που θα τους πείτε. Ένα απρόοπτο ταξίδι θα σας γεμίσει χαρά.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Είστε από τα πιο φιλόδοξα άτομα που υπάρχουν και αυτό πολλές φορές δεν σας βγαίνει σε καλό, αφού κάνετε τους άλλους να σας φοβούνται και να σας σχολιάζουν συνεχώς πίσω από την πλάτη σας. Αυτό ακριβώς θα συμβεί και τώρα στη δουλειά σας με ένα παρασκήνιο που θα σας εξοργίσει. Μήπως φταίτε λίγο και εσείς για όλα αυτά που σας συμβαίνουν;

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Ο σύντροφός σας διεκδικεί την προσοχή και τον χρόνο σας. Ναι, μετά από αρκετό καιρό που είχε καταλάβει πως τα επαγγελματικά είναι η μεγάλη σας προτεραιότητα, τελείωσε η υπομονή του και πια θέλει να κάνετε πράγματα για εκείνον. Το θέμα όμως είναι αν εσείς θέλετε, ή εξακολουθεί η δουλειά να μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας;

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Βγείτε, διασκεδάστε, κάντε νέους φίλους, φλερτάρετε. Ναι, μην αφήσετε την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη. Σας αξίζει, μετά το δύσκολο διάστημα που περάσατε τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα ερωτικά σας. Ένα τηλεφώνημα από ένα πρόσωπο από τα παλιά θα σας αγχώσει, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Το Νο1 σας χαρακτηριστικό είναι πώς τις περισσότερες φορές δεν λειτουργείτε με τη λογική και το ρεαλισμό, αλλά με το συναίσθημα και τη φαντασία. Αυτό από τη μια είναι καλό γιατί σας κάνει δημιουργικούς, από την άλλη όμως σας απομακρύνει από την ουσία και την πραγματικότητα. Τι θα λέγατε να ακολουθήσετε πια τη μέση οδό;

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Αν και διανύουμε περίοδο διακοπών, εσείς εξακολουθείτε να δουλεύετε σε μεγάλο βαθμό. Σας προτείνουμε να απολαύσετε την άδεια σας και να αφοσιωθείτε στα καινούργια σας projects τις επόμενες ημέρες. Μόνο αν ξεκουραστείτε, αλλάξετε παραστάσεις και γεμίσετε τις μπαταρίες σας θα είστε αποδοτικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα