Προβλέψεις Δευτέρα 19 Ιουνίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μην αφήσεις κάποιες ανησυχίες που έχεις να σε πάρουν από κάτω. Δες τα πράγματα σαν μια ακόμα απαιτητική κατάσταση στην οποία πρέπει να δείξεις ψυχραιμία και υπομονή. Άλλωστε το Σαββατοκύριακο είχε και πολύ όμορφες στιγμές, που βοήθησαν να γεμίσεις μπαταρίες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Τα οικονομικά ζητήματα πρωταγωνιστούν στις έγνοιες σας με το που ξεκινά η εβδομάδα και πρέπει να διευθετήσεις εκκρεμότητες που σε αγχώνουν.

Μην πάρεις βεβιασμένες αποφάσεις λόγω πίεσης, πάρε το χρόνο σου και μια μικρή παράταση για να μπορέσεις να σκεφτείς τι πραγματικά σε συμφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Κάποιες εξελίξεις που περιμένεις εδώ και καιρό έχουν κολλήσει από αστάθμητους παράγοντες και αυτό σου δημιουργεί νεύρα, μέχρι που αντιλαμβάνεσαι πως το καλό το παλικάρι ξέρει ή βρίσκει κι άλλο μονοπάτι. Η διέξοδος που θα βρεις για να πετύχεις τις επιδιώξεις σου ίσως να είναι από κάποια πλάγια οδό, αλλά το αποτέλεσμα μετράει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Έχεις έγνοιες που αφορούν στη δουλειά ή στις σπουδές σου και το μυαλό σου είναι απορροφημένο εκεί, με αποτέλεσμα να έχεις γκρίνιες από οικογένεια, σύντροφο ή και φίλους. Προσπάθησε να μην χάνεσαι και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου γιατί ίσως αυτό να στέλνει λάθος μηνύματα σε ανθρώπους που αγαπάς.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Κάποιες προσωπικές σχέσεις δοκιμάζονται γιατί είναι πιθανό να έχεις φτάσεις σε ένα οριακό σημείο όπου νιώθεις πιεσμένος ή εγκλωβισμένος. Η λύση είναι να μην χώνεις τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι για να μην τα βλέπεις, αλλά να δεις κατάματα τι συμβαίνει και ποιες είναι οι επιλογές σου για να αλλάξεις ότι σε ενοχλεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μετά από ένα όμορφο Σαββατοκύριακο που γέμισες μπαταρίες και πήρες ενέργεια και δύναμη, η εβδομάδα ξεκινά απαιτητικά, αλλά δεν σε νοιάζει. Όταν η ψυχολογία σου είναι καλή δεν μασάς πουθενά, αντίθετα έχεις διάθεση να προσπαθήσεις και να δημιουργήσεις νέες προοπτικές, αξιοποιώντας ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Κάποιοι από εσάς το Σαββατοκύριακο που πέρασε πήρατε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Προσωπικά θέλετε να κάνετε ένα επόμενο βήμα, αναβαθμίζοντας την παρούσα κατάσταση και εξελίσσοντας πιο ουσιαστικά αυτό που ήδη ζείτε, ενώ επαγγελματικά ίσως θελήσετε να κάνετε μια αλλαγή που θα σας απαλλάξει από ένα ψυχολογικό βάρος.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν έχετε στο μυαλό σας να προχωρήσετε σε κάποια σημαντική αγορά ή επένδυση ίσως αυτή η περίοδος δεν είναι η ιδανική, καθώς μπορεί αργότερα να παρουσιαστεί κάποια καλύτερη ευκαιρία που θα σας κάνει να το μετανιώσετε. Κοινωνικά φανείτε διπλωμάτες και μην πάρετε θέση σε μια ανοιχτή αντιπαράθεση που ίσως ξεσπάσει ανάμεσα σε γνωστούς σας. Η ουδέτερη στάση θα σας βγάλει από προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Καλείσαι να αντιμετωπίσεις μια σειρά από απαιτητικές καταστάσεις που για άλλους φαίνονται βουνό, αλλά για εσένα τελικά είναι απλά μια πρόκληση –την οποία αντιμετωπίζεις με αέρα νικητή. Από τις μικρές αυτές δοκιμασίες, αν τις χειριστείς σωστά, θα καταφέρεις να επιβληθείς και να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε άλλους κερδίζοντας μια σημαντική προαγωγή ή εξασφαλίζοντας μια νέα πρόταση συνεργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αν έχεις πρόσφατα ξεκινήσει μια νέα σχέση αυτή είναι η περίοδος που θα δοθείς πραγματικά και θα αρχίσεις να βλέπεις την κατάσταση να σταθεροποιείται και τα συναισθήματα να γίνονται πιο ουσιαστικά. Γενικά, αυτές τις μέρες θα αφιερωθείς σε νέα ξεκινήματα με μεγάλο ενθουσιασμό. Παρόλα αυτά, μην αδιαφορείς για τη γνώμη ή τη συμβουλή αγαπημένων σου ανθρώπων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κάποια πράγματα που ήταν κάπως θολά στο κεφάλι σου σχετικά με το τι πραγματικά θέλεις και τι μπορείς να θυσιάσεις για να πετύχεις τους στόχους σου, αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν. Όπως επίσης ξεκαθαρίζει το ποιοι είναι πραγματικοί σου σύμμαχοι και ποιοι απλά θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση προς όφελός τους, αδιαφορώντας ουσιαστικά για εσένα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ο λάθος συντονισμός ή η ακατάλληλη συγκυρία είναι δύο έννοιες που θα νιώσεις σήμερα στο πετσί σου, καθώς κάποια πράγματα που κυνηγάς πολύ καιρό για μια ακόμα φορά κάπου σκοντάφτουν. Μην απογοητεύεσαι. Αντίθετα, αξιοποίησε την παράταση χρόνου που παίρνουν οι επιδιώξεις σου για να οργανώσεις πιο σωστά αυτό που θέλεις να πετύχεις.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Δευτέρα 19 Ιουνίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα