Πρω1νό: Οι φωτογραφίες της Δαλιάνη που θηλάζει το μωρό της και τα σχόλια της ομάδας

Την προσοχή της Φαίης μας τράβηξαν οι τρυφερές φωτογραφίες της Αγγελικής Δαλιάνη από την στιγμή που θηλάζει το μωρό της.

Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε τα στιγμιότυπα στα social media με αφορμή την παγκόσμια εβδομάδα θηλασμού ενώ έγραψε στη λεζάντα: «Παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού!!! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο το μητρικό γάλα!!! Photos @manospapagiannis #breastfeeding #breastfeedingweek #breastfeedingmom #thebestgift» ενώ από την πλευρά του ο Μάνος Παπαγιάννης

έγραψε στην σχετική λεζάντα: «est pictures of my life… @aggelikidaliani @manospapagiannis #family #happy #breastfeeding #boy #baby #wife #photography #photoshoot #picoftheday».

Οι εικόνες σχολιάστηκαν από την ομάδα με τον Άρη Καβατζίκη να τονίζει: «Δεν είναι πολύ προσωπική στιγμή ο θηλασμός; Δεν είμαι εναντίον του κινήματος του θηλασμού σε δημόσιους χώρος. Απλά η φωτογραφία είναι πολύ προσωπική. Τον θηλασμό τον έχω στο μυαλό μου ως κάτι πολύ ιδιαίτερο. Με προβληματίζει, γιατί χθες που την είδα κόλλησα». Η Φαίη μας δεν συμφώνησε με τον συνεργάτη της και τοποθετήθηκε σχετικά.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα