Πρω1νό: Η Φαίη αποκαλύπτει on air τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί

Μια δήλωση της Μαρίας Μπακοδήμου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town ήταν αρκετή για να διχάσει την ομάδα στο Πρω1νό. Η γνωστή παρουσιάστρια είπε συγκεκριμένα: «Θα ήθελα να κάνω ένα late night show, κάτι που εδώ κάνουν μόνο οι άντρες. Οι γυναίκες εδώ είναι το πρωί να ανοίγουν φύλλο, να κάνουν μπούκλα και να λένε πώς θα πάει το λιοντάρι».

Τόσο ο Κωστας Τσουρός όσο και

η Ελεάννα Τρυφίδου αντέδρασαν στα λεγόμενα της με τον πρώτο να υποστηρίζει πως: «Της δίνει το δικαίωμα να υποτιμά αυτό που έκανε τόσα χρόνια» και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής να συμπληρώνει: «Είναι σαν να λες στο κοινό που σε τιμούσε τόσα χρόνια ότι έκανα κάτι με το ζόρι, με άφηνε στάσιμη και δεν μου άρεσε».

Η Φαίη πήρε τον λόγο και εξήγησε τι πιστεύει πως εννοεί η Μαρία Μπακοδήμου ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε σχετικά με τις προτάσεις που έχει δεχτεί: «Ίσως αυτό που είπε για τα πρωινά, να εννοούσε ότι στις παρουσιάστριες κανείς δεν θα εμπιστευτεί να κάνει late night show… αλλά τις έχουν για να τις βάζουν στην κουζίνα… Εμένα πάντως μου έχουν γίνει πολύ ωραίες προτάσεις, που δεν τις έχω δεχτεί γιατί αγαπώ αυτό που κάνω. Και δεν θα το άλλαζα! Για να είμαστε και σωστοί όμως θα πω ότι από τις πιο ωραίες εκπομπές που έχουμε δεί ήταν το Tv Τιγκλόν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

The post Πρω1νό: Η Φαίη αποκαλύπτει on air τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα