Πώς θα κατακτήσεις τον άντρα Ταύρο… (δεν είναι εύκολη υπόθεση!)

Η αποπλάνηση ενός Ταύρου είναι δυσκολότερη υπόθεση απ’ ό,τι δείχνει. Το πράο ύφος του κρύβει έναν καχύποπτο που δεν εμπιστεύεται κανέναν και φοβάται διαρκώς μήπως κάνει λάθος επιλογή. Μπορεί να περάσουν και χρόνια μέχρι να αποφασίσει. Στην περίπτωση αυτή σημαίνει ότι για κείνον το πράγμα «είναι σοβαρό». Αλλά οι τόσο αργές καταστάσεις δεν αρέσουν σε όλες τις γυναίκες, γι’ αυτό, αν ο Ταύρος σας προχωρά με αργό ρυθμό κι εσείς θέλετε με κάθε τρόπο να τον ζέψετε στο ζυγό της αγάπης, πρέπει να κάνετε το παν για να γίνετε όπως σας θέλει – ή τουλάχιστον να μοιάζετε ότι είστε έτσι και η εικόνα αυτή να παραμένει σταθερή.

Στο μεταξύ φανείτε εγκρατής στα έξοδα. Ο Ταύρος, που ρέπει προς το συντηρητισμό, πανικοβάλλεται με μια «πολυέξοδη» γυναίκα, γιατί σκέφτεται με τρόμο ότι μετά αυτή θα ξοδεύει τα δικά του χρήματα. ΄Ενας τέτοιος τύπος προφανώς δεν θα σας πάει για φαγητό στα εστιατόρια των «βιπς», ούτε θα σπαταλήσει μεγάλα ποσά σε μια βραδιά για χάρη σας. Θα σας πηγαίνει, όμως, ευχαρίστως στην εξοχή για να θαυμάσετε – δωρεάν – το πανόραμα της ωραίας φύσης και πότε πότε σε κανένα ταβερνάκι με «οικογενειακό περιβάλλον», για να φάτε καλά και προπάντων φτηνά.

Με ακόμα περισσότερη ευχαρίστηση θα σας πηγαίνει σπίτι του, όπου θα του φτιάχνετε νόστιμα μεζεδάκια και διάφορα άλλα εδέσματα μέσα σε μια ατμόσφαιρα γαλήνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα