Πώς να φτιάξεις τη σχέση σου όταν το σεξ γίνεται πιο σπάνιο;

# Είναι πολύ εύκολο να πάρεις προσωπικά την έλλειψη σεξ

Αν ο σύντροφός σου δείχνει να ενδιαφέρεται λιγότερο για σένα από ότι στο παρελθόν και δε θέλει να κάνει τόσο συχνά σεξ, το λογικό συμπέρασμα για σένα είναι ότι φταις εσύ. Υπάρχουν, όμως, πολλοί λόγοι που μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, όπως είναι το άγχος, η εξάντληση από την πολύ δουλειά ή απλά η ρουτίνα στην οποία έχετε πέσει και οι δύο.

# Είναι τρομακτικό θέμα για συζήτηση

Το να ρωτήσεις το άλλο σου μισό γιατί δε θέλει να κάνει πια τόσο συχνά σεξ είναι κάτι που σε τρομοκρατεί γιατί φοβάσαι ότι μπορεί να ακούσεις κάτι που δε θα σου αρέσει. Παρόλα αυτά με το να μην συζητήσεις το θέμα σίγουρα δε θα βρεθεί λύση. Το πάθος μπορεί να ξεθωριάσει σιγά σιγά αλλά το να κάνεις μία συζήτηση για την επιθυμία που έχετε ο ένας για τον άλλον είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψετε πράγματα που θα σας εκπλήξουν.

# Το ότι οι άντρες θέλουν περισσότερο σεξ από τις γυναίκες είναι λάθος

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να κάνουν σεξ πιο συχνά από ότι άλλοι. Αυτό, όμως, δεν έχει να κάνει με το φύλο. Το σημαντικό δεν είναι να νιώθεις άσχημα που εσύ θέλεις να κάνεις περισσότερο σεξ και ξεκινάς σχεδόν πάντα εσύ τη διαδικασία από ότι ο σύντροφός σου. Το σημαντικό είναι να κατανοείς τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου αλλά και εκείνες του συντρόφου σου.

# Δεν είναι κακό να είσαι κουρασμένη και να μην θέλεις να κάνεις σεξ όλη την ώρα αλλά μερικές φορές πρέπει να προσπαθείς λίγο παραπάνω

Η ζωή είναι κουραστική ειδικά ότι εργάζεσαι με τις ώρες αλλά η κούραση δεν είναι καθόλου σέξι. Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι ότι αφήνουν την κούραση να νικήσει την επιθυμία τους για σεξ με τον σύντροφό τους. Μερικές φορές πρέπει να πιέζεις τον εαυτό σου να μπεις στην κατάλληλη διάθεση και απ’τη στιγμή που θα τα καταφέρεις τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα