Πασίγνωστη δημοσιογράφος και βουλευτής έστειλε μήνυμα στο Νίκο Μουτσινά μετά το κόψιμο των Ξαναδέστε τους – Γιατί δεν απάντησε;

Ο Νίκος Μουτσινάς λίγες εβδομάδες μετά το κόψιμο των Ξαναδέστε τους παραχωρεί μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Πένυ Θωμοπούλου και το People μιλώντας για όλα όσα συνέβησαν μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Alpha!

O γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως η Λιάνα Κανέλλη του έστειλε μήνυμα μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής του αλλά ο ίδιος δεν απάντησε ποτέ…

Όταν κοπήκατε, έλαβες κάποιο μήνυμα που σε ξάφνιασε;

Μόλις

ανακοινώθηκε ότι κοπήκαμε, μου έστειλε μήνυμα η Λιάνα Κανέλλη και την ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Μου έγραψε «Μη στενοχωριέσαι, όλα καλά, όταν θέλεις, πάρε με τηλέφωνο» και ήταν μεγάλη μου τιμή. Σκέψου, η επαφή μας ήταν όταν είχε έρθει καλεσμένη στο Νικ ο’ κλοκ. Βέβαια, δεν της απάντησα ποτέ και νιώθω άσχημα. Αν διαβάσει τη συνέντευξη, θέλω να της πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και να ξέρει πως δεν απαντάω στα μηνύματα. Ξέρω ότι είναι άσχημο αλλά δεν το κάνω επίτηδες, και παρεξηγούμαι. Μόνο οι κολλητοί μου το έχουν αποδεχτεί.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Βασίλης Καλλίδης στο Πρω1νό: Εισέβαλε στο πλατό χορεύοντας (VIDEO)

The post Πασίγνωστη δημοσιογράφος και βουλευτής έστειλε μήνυμα στο Νίκο Μουτσινά μετά το κόψιμο των Ξαναδέστε τους – Γιατί δεν απάντησε; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα