Ο οίκος Versace άλλαξε το χρώμα σε τουαλέτα του προκειμένου να ντύσει διάσημη star του Hollywood

Φέτος τα βραβεία Χρυσές Σφαίρες 2018 είχαν μια ιδιαιτερότητα. Το κίνημα Time’s Up κατάφερε να περάσει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα σε όλο τον κόσμο, με τους top celebrities παγκοσμίως να υποστηρίζουν τη μάχη κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Όλες οι stars του Hollywood εμφανίστηκαν με μαύρες τουαλέτες προκειμένου να βροντοφωνάξουν δυνατά μέσω των εμφανίσεών τους πως δεν είναι καθόλου σωστό να παρενοχλούνται σεξουαλικά γυναίκες

προκειμένου να κάνουν μια καλύτερη καριέρα.

Η γνωστή ηθοποιός Saoirse Ronan εμφανίστηκε στα βραβεία με μαύρη τουαλέτα Versace που πριν τα βραβεία δεν ήταν…μαύρη. Το αρχικό σχέδιο είχε να κάνει με τη δύναμη, την αυτοπεποίθηση και το χρώμα και ήταν πολύ εντυπωσιακό. Όταν όμως η στιλίστρια της Saoirse, Εlizabeth, έλαβε μέιλ σχετικά με την επιλογή μαύρης τουαλέτας για τα φετινά βραβεία, η Εlizabeth Saltzman αποφάσισε να επιλέξει Versace. Η Donatella Versace που φέτος τιμάει τα 20 χρόνια χωρίς τον αγαπημένο της αδερφό, Gianni, δεν μπορούσε να αρνηθεί στο να αλλάξει το χρώμα μιας από τις τουαλέτες της καθώς και ο αδερφός της ήταν μεγάλος υποστηρικτής των γυναικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα