Ο Γιώργος Τράγκας εξομολογείται: ”Δεν ήμουν κοντά στα παιδιά μου…”

O Γιώργος Τράγκας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό You και μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση του με την οικογένεια, τη σύντροφό του Μαρία Καρρά αλλά και τα… botox!

«Όχι δεν ήμουν κοντά στα παιδιά μου, αλλά όταν κάνεις καριέρα δεν μπορείς να είσαι κοντά. Είχα μια λανθασμένη άποψη, ότι εάν έχεις λεφτά και καλύπτεις τα έξοδα της οικογένειας σου αυτό φτάνει. Δεν φτάνει όμως, μένουν διάφορες σκιές στις σχέσεις», εξομολογήθηκε και συνέχισε αναφερόμενος στη σύντροφό του: «Είμαι καψούρης, όχι ερωτευμένος. Όχι, δεν ήμουν με τις προηγούμενες συζύγους μου πιστός. Με τη Μαρία όμως αυτό δεν υπάρχει ούτε καν στη σκέψη μου. Είμαστε πολύ ενωμένοι. Το σεξ είναι τέλειο γιατί τη γουστάρω όπως την πρώτη μέρα. Στο ξαναλέω, δεν είμαι ερωτευμένος απλά με τη γυναίκα μου, είμαι καψούρης» .

Τέλος αναφερόμενος στις αισθητικές επεμβάσεις αποκάλυψε: «Αν και έχω καλό DNA, πέρσι έκανα και bottox πρώτη φορά. Πρέπει να σου πω ότι κολυμπάω πολύ τον χειμώνα σε μια πισίνα που είχε φτιάξει ο Ρενιέ στο Μονακό με ζεστό θαλασσινό νερό που μου κάνει καλό. Έχω και τον ποδολόγο μου εκεί από κοντά μη χάσω κάνα πόδι από το ζάχαρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα