Ο Μπο αποκαλύπτει: «Υπήρχε φλερτ στο Survivor…»

Ο Μπο ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν με την παρουσία του στο παιχνίδι επιβίωσης. Ο χαρακτήρας του τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο. Μετά το τέλος του Survivor, ο ίδιος έχει μιλήσει πολλές φορές για τα όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε σε σταθμό της Χαλκίδας ρωτήθηκε για την ύπαρξη φλερτ στο παιχνίδι επιβίωσης και αποκάλυψε: «Δεν ντρέπεσαι να ρωτάς τέτοια πράγματα, μπροστά στα παιδιά; Φλερτ

υπήρχε, όλοι φλερτάρανε, αλλά κάτι συγκεκριμένο όχι, δεν υπήρχε. Δεν έγινε τίποτα, απλά η Βαλαβάνη μας ήταν το φιλαράκι όλων, ήταν ανοιχτό παιδί, έξω καρδιά, και παρεξηγήθηκε… Φτιάχνεται αυτό, μπορεί να καθόμαστε εδώ να μιλάμε, και να φαίνεται κάτι άλλο. Δεν κατάλαβα κάτι για ερωτικό, είτε για να γίνει κάτι ακατάλληλο, εκτός κι αν εγώ ζούσα σε άλλο κόσμο, και γινόταν χαμός και δεν πήρα χαμπάρι… Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Φταίει η κούραση, φταίει το φαγητό, φταίει η καρύδα. Δεν είναι πρωταγωνιστής ποτέ το άλλο και αν σου έρθει, θα σου φύγει σε χρόνο μηδέν, γιατί πεινάς και είσαι βρώμικος».

Ακούστε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Keywords
Τυχαία Θέματα