Ο Mark Zuckerberg έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά -Δείτε την πρώτη φώτο της νεογέννητης κορούλας του

Ο ιδρυτής και CEO του Facebook, Mark Zuckerberg έγινε πατέρας για δεύτερη φορά και η χαρά του, όπως είναι λογικό και επόμενο είναι τεράστια και δεν περιγράφεται με λόγια.

Ο ίδιος ανέβασε φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας του, συνοδεύοντάς την με το εξής συγκινητικό μήνυμα -ένα μήνυμα που υπογράφει τόσο ο ίδιος, όσο και η ευτυχισμένη μητέρα:

«Όταν γεννήθηκε η αδελφή σου, της γράψαμε ένα γράμμα για τον κόσμο που ελπίζαμε εκείνη – και τώρα εσύ – να

ζείτε, έναν κόσμο με καλύτερη εκπαίδευση, λιγότερες ασθένειες… Αλλά αντί να σου γράψουμε κάτι για την ενηλικίωση, θέλουμε να σου μιλήσουμε για την παιδική σου ηλικία. Ο κόσμος μπορεί να γίνει ένα σοβαρό μέρος (να ζεις). Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεις χρόνο να βγαίνεις έξω και να παίζεις». «Η παιδική ηλικία είναι μαγική. Είσαι μόνο μία φορά παιδί, γι’ αυτό μην την σκορπάς ανησυχώντας για το μέλλον, έχεις εμάς να το κάνουμε αυτό και θα κάνουμε το παν για να σιγουρευτούμε πως ο κόσμος είναι ένα καλύτερο μέρος για σένα και τα παιδιά της γενιάς σου. Σε αγαπάμε τόσο πολύ και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νέα περιπέτεια μαζί σου. Σου ευχόμαστε μία ζωή γεμάτη χαρά, αγάπη και την ίδια ελπίδα που προσφέρεις και σε μας. Η μαμά και ο μπαμπάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα