Ντίνα Νικολάου: Φωτογραφίζεται με τους κούκλους γιους της για πρώτη φορά! (φωτό)

Η Ντίνα Νικολάου είναι μια πολύ πετυχημένη σεφ και το εστιατόριό της, Evi Evane Bistro στο Παρίσι, είναι πολύ γνωστό με σημαντικές διακρίσεις.

Η ίδια μίλησε στο περιοδικό People και αναφέρθηκε και στην οικογένειά της.
«Ήθελα τα παιδιά μου να είναι χαρούμενα και ισορροπημένα, αλλά για μένα απαραίτητη προϋπόθεση για να έχεις ισορροπημένα παιδιά είναι να είσαι ισορροπημένος γονιός. Ό,τι θυσίες

και να κάνεις για τα παιδιά σου, αν εκείνα αισθάνονται ότι υποφέρεις, μεγαλώνουν με πίκρα, απωθημένα και ενοχές. Αυτό που τους έλεγα όταν ήταν μικρά ήταν: “Παιδιά, κάνω μια δουλειά που απαιτεί φυσική παρουσία, μια δουλειά που μου αρέσει και με ολοκληρώνει, αλλά η καρδιά μου είναι συνέχεια σε εσάς”. Αυτό τους ήταν αρκετό, ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι είχαν πρόβλημα με τη δουλειά μου».

Με το σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γρηγοριάδη, γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας όταν εκείνη ήταν 23 ετών. «Δεν ξέρω αν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Όταν τον είδα, όμως, αισθάνθηκα πως αυτός ο άνθρωπος ήρθε στη γη για να είναι μαζί μου. Ένιωθα πως δεν θα μπορούσα να απομακρυνθώ από κοντά του» θυμάται, με τον Κωνσταντίνο (ο οποίος εργάζεται στο υπουργείο Εξωτερικών) να συμπληρώνει ότι και ο ίδιος ένιωσε κάτι ανάλογο. Η Ντίνα υποστηρίζει πως τη φλόγα στη σχέση ενός ζευγαριού τη διατηρεί ο θαυμασμός. «Έχω ανάγκη να θαυμάζω τον άνθρωπό μου. Στον Κώστα θαυμάζω την ικανότητά του να ανταποκρίνεται με ψυχραιμία και ήθος σε ό,τι μας έχει συμβεί. Επίσης, δεν τον έχω ακούσει ποτέ να κατηγορεί κάποιον ή να κρίνει. Έχει πάντα μια καλή κουβέντα για όλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα