Νικήτας Τσακίρογλου: Τι απαντά για τα σχόλια που έκανε η Χρυσούλα Διαβάτη για την Μελίνα Μερκούρη;

Ο Νικήτας Τσακίρογλου έχει αντίθετη άποψη για τα θέατρα της περιφέρειας από αυτήν που εξέφρασαν πρόσφατα σε συνέντευξή τους ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη. Ο γνωστός ηθοποιός είπε στην κάμερα του Πρω1νού την άποψη του επί του θέματος ενώ απάντησε και στις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για την Μελίνα Μερκούρη.

«Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία γιατί εγώ όσες φορές έχω πάει σε περιοδεία οι παροχές είναι σωστές», είπε ο Νικήτας Τσακίρογλου.

Η σύζυγός του είχε δηλώσει για την Μελίνα Μερκούρη:«Ήταν

μια ωραία γυναίκα, εντυπωσιακή και καλοζωισμένη. Τη χάζευες. Ως ηθοποιό, ας την κρίνει η ιστορία». Τι απαντάει ο ίδιος; «Όλους μας κρίνει η ιστορία, άλλοι μένουν στη συνείδηση του κοινού και άλλοι χάνονται. Το κοινό είναι αυτό που αποφασίζει για μας. Εμείς δεν βρεθήκαμε στο θέατρο ερήμην του κοινού. Η ιστορία δεν κρίνει τους ηθοποιούς, η συνείδηση του κόσμου κρίνει τους ηθοποιούς. Ξεχωρίζω κάποιες προσωπικότητες στο θέατρο, αλλά δεν συντηρούνται από τη φήμη του ηθοποιού. Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι θνησιγενές, δεν είναι επάγγελμα υστεροφημίας».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα