Νέο ενημερωτικό πρόγραμμα για την ΕΡΤ

Μετά από αρκετούς μήνες σιωπής τα πρώτα δείγματα του νέου προγράμματος της ΕΡΤ φάνηκαν σε μία πρώτη ανακοίνωση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Από τις αρχές Οκτωβρίου λοιπόν και κάθε ημέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 05.45 έως και τις 10.00 ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και η Μαίρη Πολάλη μεταφέρουν τις πρώτες ειδήσεις της ημέρας, σε μια ενημερωτική ζώνη που περιλαμβάνει ζωντανές συνδέσεις με τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, καθώς και το πρωινό μεγάλο δελτίο ειδήσεων.

Τη σκυτάλη της ενημέρωσης παραλαμβάνουν στις 10.00 η Μάριον Μιχελιδάκη, ο Νίκος Μερτζάνης και ο Κώστας Λασκαράτος, για να παραδώσουν στο δελτίο ειδήσεων των 12.00.
Στις 15.00 θα μεταδίδεται το μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα και αμέσως μετά, από τις 16.00 έως και τις 18.00 ακολουθεί ενημερωτική εκπομπή με την Κατερίνα Ακριβοπούλου και συμπαρουσιαστή έκπληξη. Μαζί τους στο στούντιο σχολιάζουν την τρέχουσα επικαιρότητα ο Σωτήρης Καψώχας και η Φώφη Γιωτάκη.

Το δελτίο καιρού για τους αγρότες επιστρέφει στην οθόνη της ΕΡΤ1 κάθε απόγευμα στις 18.15, μετά το απογευματινό δελτίο Ειδήσεων στις 18.00.Ανανεωμένο το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1 κάθε βράδυ στις 20.55.

Πριν από το κεντρικό δελτίο, προγραμματίζεται 15λεπτη σατιρική εκπομπή, με τα πιο γνωστά ονόματα ηθοποιών που διακρίνονται για το καυστικό τους χιούμορ. Μέχρι την έναρξη της εκπομπής, η ΕΡΤ1 θα μεταδίδει καθημερινά πριν από το κεντρικό δελτίο τη δημοφιλή σειρά «Έξι αδελφές».

Μετά από χρόνια επιστρέφει στην ΕΡΤ2 το βραδινό δελτίο Ειδήσεων στις 23.00.
Εξάλλου με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ, δόθηκε το «πράσινο φως» για τη συνέχιση των εκπομπών.

• ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ
• ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ
• Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ
• ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
• ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
• 28 ΦΟΡΕΣ ΕΥΡΩΠΗ
• ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Εντός των επόμενων δύο εβδομάδων θα ανακοινωθούν οι νέες ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, καθώς και οι νέοι κύκλοι εκπομπών και προγραμμάτων που μεταδόθηκαν πέρσι από την ΕΡΤ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Fays Book