Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Το μήνυμά της στα social media για τη Μενεγάκη

Στην ανανεωμένη εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη φιγούραρε το όνομα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου! Μάλιστα ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που σκέφτηκε η Ελένη ότι θα ήθελε στο πλευρό της! Παρόλα αυτά η εκπομπή έκανε πρεμιέρα χθες και η Νάνσυ δεν εμφανίστηκε ποτέ…

Η δεύτερη εκπομπή της Ελένης ξεκίνησε την Τρίτη στη 13.00 και μέχρι τα τελευταία δέκα λεπτά της εκπομπής πάλι δεν είδαμε την Νάνσυ.

Λίγο πριν κλείσει όμως η εκπομπή, η ξανθιά παρουσιάστρια είχε μια έκπληξη για το κοινό. Εμφανίστηκε

μαζί με την Νάνσυ και ανακοίνωσε on air ότι η συνεργασία τους λήγει πριν καλά καλά αρχίσει. Συγκεκριμένα είπε: «Μου είπε ότι έχει κι άλλα πράγματα σε αναμονή. Μου λέει αν εξαιρέσεις τα οικογενειακά, το περιοδικό μου λέει ετοιμάζω κάτι… Μου λέει πάμε και βλέπουμε!», με την Νάνσυ να απαντάει: «Σε ευχαριστώ που με σκέφτηκες, που με κατάλαβες».
Μετά την εκπομπή, η Νάνσυ θέλησε να στείλει ακόμα ένα μήνυμα προς την Ελένη, αναρτώντας κοινή φωτογραφία τους στα social media. «Την ευχαρίστησα δημόσια την ευχαριστώ και από δω. Γιατί με σκέφτηκε, γιατί με κατάλαβε και γιατί μ άφησε να δω και μια πλευρά της που τόσα χρόνια δεν είχα την τύχη να δω. Την πλευρά της φίλης, της συναδέλφου και της συνεργάτιδας. Ραντεβού τον Δεκέμβριο στον ΣΚΑΙ με τη νέα μας τηλεοπτική πρόταση! @elenimenegaki να είσαι πάντα στην κορυφή γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο», έγραψε στην λεζάντα.

Την ευχαρίστησα δημόσια την ευχαριστώ και από δω. Γιατί με σκέφτηκε, γιατί με κατάλαβε και γιατί μ άφησε να δω και μια πλευρά της που τόσα χρόνια δεν είχα την τύχη να δω. Την πλευρά της φίλης, της συναδέλφου και της συνεργάτιδας. Ραντεβού τον Δεκέμβριο στον Σκαι με τη νέα μας τηλεοπτική πρόταση! @elenimenegaki να είσαι πάντα στην κορυφή γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο #eleni #alphatv #friends #womentalk #generocity #thebest #backstage #together

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nancyzabetoglou (@nancyzabetoglou) στις Οκτ 10, 2017, 6:59πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα