Να πώς θα κατακτήσεις τον άντρα Ζυγό!

Με το Ζυγό συμβαίνουν τα πιο απίθανα πράγματα: μπορεί να σας πολιορκεί στενά κι όταν είστε έτοιμη να ενδώσετε, τότε ξαφνικά να μην ενδίδει εκείνος. Η αναποφασιστικότητα της τελευταίας στιγμή είναι το μειονέκτημά του, και από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα και δικό σας. Γιατί είναι φανερό ότι αν θέλετε να … αμαρτήσετε με έναν άντρα Ζυγό, εσείς πρέπει να κάνετε τη ζυγαριά να γείρει από τη σωστή πλευρά. Θα διερωτάστε, βέβαια, πώς. Πάνω απ’ όλα με το να του το πείτε. Δεν πρέπει να διστάσετε να δηλώσετε σε έναν Ζυγό το θαυμασμό και την αγάπη σας: οποιοσδήποτε αρσενικός θα κολακευόταν αλλά εκείνος ακόμη περισσότερο. Είναι ένας ματαιόδοξος αλλά άλλο τόσο είναι και εχεμύθης. Ερωτοτροπώντας μαζί του, δεν κινδυνεύετε να εκτεθείτε καθόλου στον περιβάλλοντα κόσμο, είτε το δικό σας είτε το δικό του.

Ωστόσο, όταν έρθει η ώρα να εξωτερικεύσετε τα αισθήματά σας σ’ έναν αμφιταλαντευόμενο Ζυγό, χρησιμοποιήστε ευγένεια και διακριτικότητα. Αν του ορμήσετε, μπορεί να φοβηθεί. Μην ξεχνάτε ότι απεχθάνεται τις χυδαίες εκδηλώσεις και η κακογουστιά μπορεί να τον τρέψει σε φυγή. Το δύσκολο είναι ότι δεν γίνεται να καθορίσετε εκ των προτέρων τι θεωρεί χυδαίο αυτός ο άντρας. Βλέπετε, η αισθητική του είναι τόσο εκλεπτυσμένη, που αγγίζει τα όρια του παθολογικού για τους περισσότερους που είναι έξω από το κλίμα του. Για παράδειγμα, μπορεί να θεωρήσει χυδαίο έναν αναστεναγμό ή τον τρόπο σας να μισοκλείνετε τα μάτια ή ένα στιγμιαίο τρεμούλιασμα των χειλιών σας, καθώς τα προτείνετε για φιλί. Όπως, επίσης, ένα σωρό άλλες μικρές χειρονομίες, αυθόρμητες και ασήμαντες, τέλος πάντων φυσιολογικές για τον περισσότερο κόσμο, σε εκείνον μπορεί να φανούς απρεπείς, αν όχι διεστραμμένες.

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι το να πέσει ένα τέτοιο οχυρό δεν είναι εύκολη υπόθεση, όσο κι αν είναι γλυκιά η όψη και εύκολη η πρόσβαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα