Μισείς το σεξ με ανοιχτά τα φώτα; Δες τι να κάνεις για να νιώσεις καλύτερα με το σώμα σου

Δες την πραγματικότητα
Ακόμα και η Σίντι Κρόφορντ είχε πει στο παρελθόν πως θα ήθελε πολύ να μοιάζει με την Σίντι Κρόφορντ των περιοδικών. Περιτρυγιρίζεσαι από είδωλα που δεν είναι πραγματικά. Αν πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται: “Μάκαρι να ήμουν έτσι”, θυμήσου πως ούτε αυτή, σαν την οποία θα ήθελες να είσαι, είναι έτσι ακριβώς όπως την παρουσιάζουν.

Ίδρωσε λιγάκι στο γυμναστήριο
Μπορεί να μην θέλεις να είσαι κοκκαλιάρα αλλά σίγουρα θέλεις να δείχνεις πιο γυμνασμένη. Κάνε γυμναστική για να νιώσεις καλά και να έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και στο κρεβάτι.

Στρέψε αλλού την προσοχή σου
Το μυαλό σου είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σου. Συγκεντρώσου σε κάτι άλλο, όπως στο πόσο ωραία μυρίζει ο αγαπημένος σου ή στο πώς σε κάνει να νιώθεις και έλα στο παρόν. Έτσι θα ξεχάσεις όλα τα άλλα που σε απασχολούν.

Φτιάξε το σκηνικό
Φτιάξε το χώρο έτσι ώστε να νιώθεις όσο πιο σέξι γίνεται μέσα σε αυτόν. Αν δε θέλεις με τίποτα όλα τα φώτα ανοιχτά, μερικά κεριά θα σε κάνουν να νιώσεις σέξι και θα ικανοποιήσεις με αυτό τον τρόπο και τον σύντροφό σου που θέλει να σε βλέπει την ώρα του σεξ.

Ντύσου
Ένα ζευγάρι όμορφα εσώρουχα μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις σούπερ-σέξι και να ξεπεράσεις κάθε ανασφάλεια που μπορεί να έχεις για το σώμα σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα