Μέλος της εκπομπής Happy Day ανακοίνωσε την αποχώρησή του μέσω instagram

Βρισκόμαστε προ των πυλών για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής χρονιάς με τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν συχνά να μας αιφνιδιάζουν.

Στην τελευταία εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ανακοινώθηκε η αποχώρηση της Ελένης Τσολάκη ενώ με συγκίνηση, σύσσωμη η ομάδα ανανέωσε το ραντεβού της για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Πριν λίγες ώρες ένα ακόμα μέλος της εκπομπής ανακοίνωσε την αποχώρησή του μέσω instagram. Συγκεκριμένα ο Χάρης Λεμπιδάκης δημοσίευσε μια φωτογραφία της ομάδας του Happy Day και

έγραψε στη λεζάντα: «Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε μετά από 3,5 χρόνια στον Alpha !!! Κάτι νέο έρχεται που θα το μάθετε σύντομα!! Ευχαριστώ ολόψυχα την Ζήνα Κουτσελίνη , την Μαίρη Παλιαλέξη την Σταματίνα, την Ελένη, τον Δημήτρη , τον Κώστα και όλους τους συνεργάτες μου!!! Ο Alpha είναι ένα κανάλι που πάντα θα κάνει πρωταθλητισμό !!!».

Δείτε τη φωτογραφία:

Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε μετα απο 3,5 χρόνια στον Alpha !!! Κάτι νέο έρχεται που θα το μάθετε σύντομα!! Ευχαριστώ ολόψυχα την Ζήνα Κουτσελίνη , την Μαίρη Παλιαλέξη την Σταματίνα, την Ελένη, τον Δημήτρη , τον Κώστα και ολους τους συνεργάτες μου!!! Ο Alpha είναι ένα κανάλι που πάντα θα κάνει πρωταθλητισμό !!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haris Lebi (@harislebi) στις Αύγ 16, 2017, 2:30πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα