Μεγάλη αποκάλυψη για το Survivor: «Το βράδυ της ένωσης Μαχητές και Διάσημοι κοιμήθηκαν σε ξενοδοχείο…»

Για όλα όσα πέρασε κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο μίλησε ο Άκης Δείξιμος στην εκπομπή Happy Day! O γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο Survivor προκειμένου να τραγουδήσει για το πάρτι ένωσης των ομάδων! Και μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να μας ενημέρωσε από πριν ότι θα είχαν τη δυνατότητα να κάνουν πράγματα που δεν τους επιτρέπονται μέσα στο παιχνίδι όπως να φάνε όσο και ό,τι θέλουν, να κάνουν μπάνιο με σαμπουάν και να επιλέξουν τα ρούχα τους…

Δε μας

ενημέρωσε όμως γι’αυτό που αποκάλυψε ο Άκης Δείξιμός! Συγκεκριμένα είπε: «Γυρίζονται τρία μαζί, ελληνικό, τούρκικο και αργεντίνικο. Δεν έχουν καμία επαφή με τον κόσμο τα παιδιά, μόνο άνθρωποι από την παραγωγή πηγαίνουν. Υπάρχει γενικά φτώχεια εκεί πέρα. Εγώ δεν πήγα στην παραλία. Το ξενοδοχείο ήταν ένα ξενοδοχείο όμορφο, όπου είχαν νοικιάσει και δωμάτια για εκείνο το βράδυ για να μείνουν οι Μαχητές και οι Διάσημοι…».

Δείτε το βίντεο:

The post Μεγάλη αποκάλυψη για το Survivor: «Το βράδυ της ένωσης Μαχητές και Διάσημοι κοιμήθηκαν σε ξενοδοχείο…» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα