«Με τον Αργυρό έχουμε κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι πολλούς μήνες λόγω οικονομικής στενότητας» Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/483647/me-ton-argyro-exoyme-koimithei-sto-idio-krevati-polloys-mines-logo-oikono

Για την καριέρα του, τη φιλία του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τη Eurovision και άλλα πολλά, μίλησε το Θηρίο στην κάμερα της εκπομπής ”Φτιάξε καφέ να στα πω”.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως ο λόγος που σταμάτησε να ασχολείται με το τραγούδι είναι λόγω του ότι το hip hop έχει πέσει στην Ελλάδα και δεν μπορούσε να ζει πλέον από αυτό το επάγγελμα. Εξομολογήθηκε πως ένας από τους στενούς του φίλους στον καλλιτεχνικό χώρο είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον οποίο στις αρχές της καριέρας τους κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβάτι λόγω οικονομικής στενότητας!

Το Θηρίο μεταξύ άλλων μίλησε για τη Demy, τη Eurovision και τον Παντελή Παντελίδη!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post «Με τον Αργυρό έχουμε κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι πολλούς μήνες λόγω οικονομικής στενότητας» Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/483647/me-ton-argyro-exoyme-koimithei-sto-idio-krevati-polloys-mines-logo-oikono appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα