Με φλερτάρει ο πατριός μου! Τι να κάνω;

Κορίτσια μέσα από αυτή την καινούργια στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Πριν λίγο έλαβα το παρακάτω μήνυμα!

Δανάη διαβάζω την στήλη σου και ήθελα να σου γράψω από καιρό, αλλά δεν ήξερα πως ακριβώς να εξηγήσω όλα αυτά που μου συμβαίνουν. Πριν από δύο χρόνια η μητέρα μου αποφάσισε να παντρευτεί έναν άντρα κοντά στην ηλικία της. Είναι 49 η μαμά μου, ο κύριος που παντρεύτηκε είναι 52 και είναι μαζί γύρω στα δύο χρόνια. Η μαμά μου από όταν πέθανε ο μπαμπάς μου, δεν έκανε καμία σχέση. Εγώ επέμενα για χρόνια πως έπρεπε να προχωρήσει τη ζωή της, αλλά περίμενε πρώτα να σπουδάσω, τα τελειώσω κι ύστερα να κοιτάξει τον εαυτό της. Πλέον έχω τελειώσει τις σπουδές μου, δεν εργάζομαι, και έτσι αναγκαστικά λόγω χρημάτων ζω με την μητέρα μου και πλέον μαζί με τον κύριο αυτό. Το πρόβλημά μου είναι πως νιώθω περίεργα κάθε φορά που με κοιτάει. Σαν να με γδύνει με τα μάτια του. Δεν έχει κάνει ποτέ καμία χειρονομία, δεν έχει πει ποτέ κάτι πρόστυχο, αλλά δεν μπορώ να σ’το εξηγήσω, το νιώθω ότι δεν με βλέπει σαν κόρη του. Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω στην μητέρα μου, δεν θέλω να της χαλάσω την ευτυχία που την βρήκε ύστερα από τόσα χρόνια. Αλλά από την άλλη, δεν ξέρω πως να το σταματήσω αυτό που γίνεται. Ελένη.

Ελένη μου, είδα στο προφίλ απ΄ όπου μας έστειλες το inbox, ότι είσαι 26 ετών. Eίναι πολύ γενναιόδωρο από μέρους σου, να παροτρύνεις τη μητέρα σου να κάνει μία σχέση. Γενναιόδωρο γιατί υπάρχουν αρκετά παιδιά στη θέση σου, που δεν επιθυμούν να μοιράζονται με κανέναν την αγάπη του γονιού τους. Όμως πλέον δεν είσαι παιδί. Είσαι μία γυναίκα και είμαι σίγουρη πως είσαι σε θέση να αντιλαμβάνεσαι το φλερτ από έναν άντρα, όταν αυτό υπάρχει. Όπως είσαι σε θέση να καταλάβεις πότε αυτό είναι ενοχλητικό. Ναι, μπορεί να μην υπάρχει κάτι απτό για να προσάψεις στον “κύριο” όπως συνεχώς τον αποκαλείς, αλλά το ένστικτό σου είναι αρκετό για να γίνεις κατανοητή από όλες μας. Δεν γνωρίζω τις ισορροπίες σε αυτή την νεοσύστατη οικογένεια που έχετε διαμορφώσει οι 3 σας, ούτε ξέρω πόσο εύθραυστες ή ισχυρές είναι, κι αν αντέχουν συζήτηση κι από τους 3 σας. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να νιώσεις καλύτερα εσύ είναι να αφήσεις χώρο στους 2 τους. Το ιδανικό είναι όταν καταφέρεις να βρεις δουλειά, να μπορέσεις να μείνεις σε άλλο σπίτι, όπου θα διασφαλίζεται η ηρεμία σου.

Με εκτίμηση Δανάη

Keywords
Τυχαία Θέματα