Μαρία Κορινθίου: H φωτογραφία με την κόρη της και τα τρυφερά λόγια για τη γιορτή της

Σήμερα γιορτάζουν οι 40 παρθένες και ανάμεσα στα ονόματα είναι και αυτό της Ισμήνης. Έτσι, λοιπόν, σε εκείνες που γιορτάζουν είναι και η 9χρονη κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη.

Η Μαρία Κορινθίου, ανέβασε μια φωτογραφία με την κόρη της, μας εξήγησε ποια ήταν η Ισμήνη και στη συνέχεια ευχήθηκε με τρυφερά λόγια για την γιορτή της.

«ΙΣΜΗΝΗ…..πριγκίπισσα της Θήβας στην αρχαία μυθολογία! Ο Οιδίποδας, ο βασιλιάς της Θήβας, πατέρας της, η Ιοκάστη, η μητέρας της και τα αδέρφια της, η Αντιγόνη και οι δίδυμοι αδερφοί της Πολυνείκης και Ετεοκλής! Χρόνια πολλά

λοιπόν, έρωτα μου μεγάλε, το όνομα σου τιμούμε σήμερα! Χρόνια πολλά, ευτυχισμένα, μεγάλη και τρανή να γίνεις σαν το όνομα σου! Χρόνια πολλά ΙΣΜΗΝΗ μου! Σε αγαπώ από εδώ, ως τον ουρανό και ακόμα παραπέρα».

ΙΣΜΗΝΗ…..πριγκίπισσα της Θήβας στην αρχαία μυθολογία! Ο Οιδίποδας, ο βασιλιάς της Θήβας, πατέρας της, η Ιοκάστη, η μητέρας της και τα αδέρφια της, η Αντιγόνη και οι δίδυμοι αδερφοί της Πολυνείκης και Ετεοκλής! ______________ Χρόνια πολλά λοιπόν, έρωτα μου μεγάλε, το όνομα σου τιμούμε σήμερα! Χρόνια πολλά, ευτυχισμένα, μεγάλη και τρανή να γίνεις σαν το όνομα σου! Χρόνια πολλά ΙΣΜΗΝΗ μου! Σε αγαπώ από εδώ, ως τον ουρανό και ακόμα παραπέρα! #Ismini #princess #nameday #isminou #love #iloveyou #motheranddaughter #loveforever #❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) στις Σεπ 1, 2017, 5:20πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα