Μανούλες, αυτό είναι το Νο1 προϊόν του καλοκαιριού για τα παιδάκια σας -Otikon, το φυτικό spray που ανακουφίζει τον πόνο στο αυτί!

Η Φαίη μας μέσα από τον αέρα του Πρω1νού παρουσίασε πρόσφατα σε όλες τις μανούλες ένα φανταστικό προϊόν που σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο σας και θα κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην τσάντα των διακοπών σας, αφού θα εξαφανίσει τους… απρόσκλητους επισκέπτες, τα μικρόβια δηλαδή και τους ιούς, που ταλαιπωρούν τα αυτιά των παιδιών σας. Ένα πρόβλημα που επιδεινώνεται με το κολύμπι στη θάλασσα και την πισίνα.

Αναφερόμαστε στο Otikon ωτικό spray, την απόλυτα απόλυτα φυτική προσέγγιση για την αντιμετώπιση του πόνου της μέσης και εξωτερικής ωτίτιδας που θα κάνει τα παιδιά

σας να απολαμβάνουν το μπάνιο και τις βουτιές τους χωρίς την παραμικρή ενόχληση, αφού συμβάλλει καταλυτικά στην ανακούφιση του πόνου στο αυτί και στη διατήρηση της καθαριότητας του ακουστικού καναλιού, με ταυτόχρονη απομάκρυνση της συσσωρευμένης κυψελίδας.

Ένας με δύο σύντομοι ψεκασμοί στο αυτί 3 φορές την ημέρα για 5-7 ημέρες είναι αρκετοί, ενώ για καθαρά προληπτικούς λόγους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Otikon και πριν τις διακοπές σας, από τώρα, τελείως προληπτικά, με 1-2 ψεκασμούς την ημέρα στο κάθε αυτί και να είστε σίγουρος πώς θα κάνει εξαιρετική δουλειά, αφού είναι σημαντικά πιο αποτελεσματικό από τα αντιβιοτικά ή τις αναισθητικές σταγόνες στη διαχείριση του πόνου στο αφτί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Otikon, δείτε το παρακάτω βίντεο από το Πρω1νό:

Με την εγγύηση της SM Pharmaceuticals, σε όλα τα φαρμακεία. Περισσότερες πληροφορίες, www.smpharmaceuticals.com

The post Μανούλες, αυτό είναι το Νο1 προϊόν του καλοκαιριού για τα παιδάκια σας -Otikon, το φυτικό spray που ανακουφίζει τον πόνο στο αυτί! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα