Μ3ΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ! Ο μαγικός αριθμός 3 που θα σε κάνει να χάσεις βάρος σίγουρα και γρήγορα!

Ήξερες ότι υπάρχουν 3 τρόποι για να αυξήσεις τις καύσεις του μεταβολισμού σου;
Ποιοι είναι αυτοί;
#1 Να τρως πρωϊνό κάθε μέρα!
#2 Να τρως σαλάτες πλούσιες σε φυτικές ίνες!
#3 Να μην παραδίνεσαι εν λευκώ… το βράδυ!

Τα λευκά ζυμαρικά, το λευκό ρύζι, το λευκό ψωμί, η ζάχαρη αλλά και τα γλυκά που περιέχουν τόσο ζάχαρη όσο και αλεύρι είναι οι βραδινοί εχθροί του μεταβολισμού. Κάνε τον οργανισμό σου να κάψει από το λίπος που είναι ήδη αποθηκευμένο

στο σώμα τρώγοντας σωστά και προσθέτοντας λίγα λεπτά αερόβιας άσκησης καθημερινά. Το γρήγορο περπάτημα, το τρέξιμο ή το κολύμπι βοηθούν στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού!

Υπάρχουν και 3 βήματα για να αποκτήσεις το τέλειο σώμα
Πάμε να τα δούμε;
#1 Ισορροπημένη διατροφή.
#2 Ήπια άσκηση.
#3 Συμπληρώματα διατροφής!
Αν παραλείπεις το ένα από τα τρία ο επιθυμητός στόχος απομακρύνεται στον καλοκαιρινό ορίζοντα. Βάλε μπροστά μία διατροφή με μικρά και συχνά γεύματα περιλαμβάνοντας τη σωστή αναλογία πρωτεϊνών, υδατανθράκων και φυτικών ινών, αποφεύγοντας τις στερητικές δίαιτες! Ξεκίνα έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής κάνοντας γυμναστική. Ενεργοποίησε τον μεταβολισμό σου λαμβάνοντας ένα συμπλήρωμα διατροφής. Ποιο; Το Citruslim!

Το Citruslim βασίζεται στην κλινικά αποδεδειγμένη δράση του Sinetrol Xpur, μίας επαναστατικής φόρμουλας που συμβάλλει στη διαχείριση του λίπους, την τόνωση των καύσεων και τη ρύθμιση του μεταβολισμού!

­Και… 3 εσπεριδοειδή την ημέρα, το λίπος κάνουν πέρα!
1, 2, 3 πάμε!
#1 Το γκρέιπφρουτ
#2 Το σαγκουίνι
#3 Το πορτοκάλι
Αυτοί είναι οι τρεις βασικοί σύμμαχοι στην καύση του λίπους. Είναι εξαιρετικές πηγές βιταμίνης C που συμβάλλει στη διάσπαση του λίπους, αλλά και πηκτίνης που επιταχύνει τη μεταβολική λειτουργία! Δεν είναι τυχαίο που και τα συμπληρώματα διατροφής βασίζονται στα εσπεριδοειδή…

Διάβασε ακόμα:

Κοτσίδες ψαροκόκαλο για όλες!

Τα προϊόντα που λατρέψαμε αυτή την εβδομάδα

Έφτιαξε ο καιρός, φτιάχνουμε και το μανικιούρ!

The post Μ3ΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ! Ο μαγικός αριθμός 3 που θα σε κάνει να χάσεις βάρος σίγουρα και γρήγορα! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα