Κώστας Πηλαδάκης: Σε πλειστηριασμό η βίλα του – Οι πρώτες του δηλώσεις

Μια δύσκολη περίοδο για τα οικονομικά του περνάει ο επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης καθώς η κατοικία του στη Βούλα βγαίνει σε πλειστηριασμό. Η δυσάρεστη εξέλιξη έχει να κάνει με την καθυστέρηση καταβολής οφειλών από δάνεια του γνωστού επιχειρηματία.

Ο Κώστας Πηλαδάκης μιλώντας στο Πρώτο Θέμα δηλώνει: «Ο πλειστηριασµός της κατοικίας µου στη Βούλα έγινε σε απόλυτη συνεννόηση µε την τράπεζα ώστε να µειωθεί ο τραπεζικός δανεισµός» και συνεχίζει: «Η κατοικία µου παραµένει

µισθωµένη κι εγώ προσωπικά δεν αισθάνοµαι ούτε πίκρα ούτε απογοήτευση. Ακολούθησα και ακολουθώ µια συντεταγµένη στρατηγική ώστε να ελαφρύνουν τα χρέη των δανείων».

Παραμένει μέχρι σήμερα ιδιοκτήτης των καζίνο στην Αλεξανδρούπολη, στο Ρίο και την Κέρκυρα ενώ δεν διστάζει να παραδεχτεί πως υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωµές των εργαζοµένων:«Όντως συµβαίνει αυτό. Οι καθυστερήσεις στην καταβολή της µισθοδοσίας κυµαίνονται από έναν έως δυόµισι µήνες, ξέρετε όµως γιατί συµβαίνει αυτό; Γιατί επί οκτώ χρόνια και παρά την κρίση δεν απέλυσα κανέναν από τους 650 εργαζοµένους. Εάν είχα απολύσει εκατό άτοµα, µε ό,τι συνεπάγεται αυτό, δηλαδή τις εισφορές τους, θα ήµουν σε πολύ καλύτερη θέση, όµως δεν το έκανα».

Μεταξύ άλλων ο ίδιος αποκαλύπτει το ποσό που του χρωστάει το Δημόσιο: «Δίνω αγώνα την ίδια στιγµή που το ∆ηµόσιο µου χρωστάει 2 εκατ. ευρώ ως επιστροφή ΦΠΑ από το γήπεδο της Λάρισας. Αν είχα πάρει αυτά τα χρήµατα, προφανώς δεν θα συζητάγαµε τώρα»

The post Κώστας Πηλαδάκης: Σε πλειστηριασμό η βίλα του – Οι πρώτες του δηλώσεις appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα