Κι όμως, μπορείτε να αλλάξετε το υπνοδωμάτιο με 20 ευρώ!

Θέλετε να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιό σας αλλά το budget είναι αρκετά χαμηλό; Μην ανησυχείτε εμείς! Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε φρέσκιες ιδέες προκειμένου να αναβαθμίσετε τη διακόσμηση του υπνοδωματίου σας με μικρά diy projects που δεν θα σας κοστίσουν πάνω από 20 ευρώ.

Φτιάξτε ένα φωσφοριζέ logo στον τοίχο σας Δημιουργήστε όποια λέξη σας αρέσει στον τοίχο σας χρησιμοποιώντας φωσφοριζέ καλώδιο με ενσωματωμένη μπαταρία (μπορείτε

να το βρείτε εδώ). Αρχικά θα πρέπει να σχεδιάσετε τη λέξη που θέλετε πάνω σε ένα χαρτόνι. Τοποθετήστε ακριβώς από πάνω λεπτό σύρμα σχηματίζοντας τη λέξη. Στη συνέχεια βάλτε το φωσφοριζέ καλώδιο πάνω στο σύρμα που σχηματίζει τη λέξη που επιθυμείτε. Κολλήστε το σύρμα με το καλώδιο (θα βρείτε την κόλλα για καλώδια σε καταστήματα με ηλεκτρονικά είδη) και συγκρατήστε τα με κλιπάκια για να κολλήσουν καλά μεταξύ τους. Χρησιμοποιώντας δύο καρφάκια καρφιτσώστε τη λέξη πάνω στον τοίχο.

Φτιάξτε κρεμαστράκια για τα κοσμήματά σας Χρησιμοποιώντας απλές ξύλινες ορθογώνιες πλάκες (θα τις βρείτε σε ξυλουργεία) και πέτρες (μπορείτε να βρείτε ψεύτικες πέτρες με λιγότερο από 15 ευρώ εδώ) φτιάξτε όμορφα κρεμαστράκια για τα κοσμήματά σας. Βάψτε σε λευκό χρώμα τις ξύλινες πλάκες και αν θέλετε και έχετε χρυσό σπρέι, μπορείτε να ψεκάσετε με αυτό τις γωνίες για πιο όμορφο αποτέλεσμα. Κολλήστε τις πέτρες πάνω στις ξύλινες πλάκες με δυνατή κόλλα (θα βρείτε σε χρωματοπωλεία) και αφήστε να στεγνώσουν. Μόλις στεγνώσουν, κρεμάστε πάνω σε κάθε πέτρα τα κολιέ και τα βραχιόλια σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

The post Κι όμως, μπορείτε να αλλάξετε το υπνοδωμάτιο με 20 ευρώ! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα