Κερδίστε δώρα ομορφιάς αξίας 600 ευρώ από το αγαπημένο brand των celebrities, SkinCeuticals!

Κορίτσια, σας έχουμε έναν από τους πιο ωραίους μας διαγωνισμούς ever από την SkinCeuticals, αγαπημένο brand των celebrities του εξωτερικού και Νο1 μάρκα φαρμακοκαλλυντικών διεθνώς με αντιγηραντικά προϊόντα περιποίησης προηγμένης τεχνολογίας. Πέντε από εσάς θα κερδίσετε δώρα αξίας 600 ευρώ και συγκεκριμένα από 1 Face Cream-το κάθε ένα κοστίζει 120 ευρώ.

Πρόκειται για μια κρέμα ελαφριά, υψηλής αποτελεσματικότητας με τριπλή διορθωτική δράση

και αντιγηραντική τεχνολογία που δρα ενάντια στα ορατά σημάδια χρονογήρανσης, σχεδιασμένη ειδικά για την καταπολέμηση της καταστροφής του κολλαγόνου και την απώλεια υγρασίας. Είναι γεμάτη βοτανικά συστατικά και έναν θαυματουργό συνδυασμό 3 ισχυρών αντιοξειδωτικών Cocktail που έχει απώτερο στόχο και σκοπό την αντιμετώπιση των αυξημένων απαιτήσεων της κουρασμένης και ώριμης επιδερμίδας. Διαθέτει ισοφλαβόνες σόγιας, Βιταμίνη Ε και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και υαλουρονικού οξέως για σύσφιξη και έλαια από κουκούτσια σταφυλιού, σπόρους ηλίανθου, σιταριού και σόγιας που αναπληρώνουν τα λιπίδια στο δέρμα.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας:

Φόρτωση…

Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 29/5

Περισσότερες πληροφορίες για την SkinCeuticals: Είναι η Νο1 μάρκα Ιατρικών Καλλυντικών στο κόσμο, πρωτοπόρος στα αντιοξειδωτικά για την πρόληψη των σημαδιών γήρανσης, με τα προϊόντα της που ξεχωρίζουν για την αποτελεσματικότητα και την επιστημονικότητά τους να διατίθενται αποκλειστικά στα ιατρεία δερματολόγων και πλαστικών χειρουργούν. Η διαφορά από τα καλλυντικά που πωλούνται σε καταστήματα είναι ότι είναι η μόνη μάρκα που έχει πλήθος ιατρικών και επιστημονικών δημοσιεύσεων που αναγνωρίζει η παγκόσμια ιατρική κοινότητα και αποτελούνται από καθαρής μορφής συστατικά που διεισδύουν αποδεδειγμένα στο δέρμα και όχι απλά στην επιδερμίδα και είναι ασφαλή όταν όταν συνδυάζονται με πράξη αισθητικής ιατρικής όπως ενέσιμο υαλουρονικό ή Botox.

The post Κερδίστε δώρα ομορφιάς αξίας 600 ευρώ από το αγαπημένο brand των celebrities, SkinCeuticals! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα