Ηλίας Βρεττός: «Οι άντρες είμαστε πολυγαμικοί. Διαλέγουμε ποια θα γονιμοποιήσουμε!»

O Ηλίας Βρεττός βρέθηκε καλεσμένος στο «Όλα Ξεκόλλα» και, μεταξύ άλλων, μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη και την Δούκισσα Νομικού για την προσωπική και σεξουαλική του ζωή.

«Εμείς οι άντρες εκ φύσεως είμαστε πιο πολυγαμικοί. Κοιτάμε πιο εύκολα γύρω γύρω. Η φύση της γυναίκας είναι να διαιωνίσει το είδος. Η φύση του άντρα είναι να βάλει τον καρπό για να διαιωνιστεί το είδος. Εκ φύσεως είμαστε λίγο του να διαλέξουμε ποια θα γονιμοποιήσουμε. Στα πλαίσια

του “ψάχνω τι να βρω” είμαστε πιο δύσκολοι στο να δεσμευτούμε!», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Όσο μεγαλώνω αισθάνομαι περισσότερο την ανάγκη του να είμαι με έναν άνθρωπο και να κάνω παιδί. Όταν είσαι μικρός τα βλέπεις όλα πιο επιφανειακά. Όσο μεγαλώνεις τη γυναίκα που θα μπει στη ζωή του τη βλέπεις αναγκαστικά και από άλλη πλευρά. Βλέπεις κι εκτιμάς αν θα μπορούσες να κάνεις μαζί της οικογένεια!».

Καταλήγοντας, ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Λένε ότι ο άντρας δεν είναι ποτέ πραγματικά έτοιμος να κάνει παιδί απλά κάποια στιγμή τυχαίνει και βλέπει κάτι σε έναν άνθρωπο και το αποφασίζει. Δε νομίζω ότι θα είμαι ποτέ πραγματικά έτοιμος!».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Καλομοίρα: Απέρριψε πρωταγωνιστικό ρόλο που τελικά πήρε η Ζέτα Μακρυπούλια!

H νέα συνταγή του Άκη Πετρετζίκη που «μάγεψε» τον Jamie Oliver!

Πάολα: «Έγινα καταμαύρη στο σολάριουμ για να μοιάζω τσιγγάνα. Το φάγανε όλοι το παραμύθι!»

The post Ηλίας Βρεττός: «Οι άντρες είμαστε πολυγαμικοί. Διαλέγουμε ποια θα γονιμοποιήσουμε!» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα