Η Ρίτα θέλει να πάρει εκδίκηση!

Κορίτσια μέσα από αυτή την καινούργια στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.
Είμαι η Ρίτα, έκλεισα πρόσφατα τα 39, είμαι χωρισμένη, δεν έχω παιδιά, δεν έχω κάποια

σχέση και μάλλον δεν έχω και καμία ελπίδα για να κάνω σχέση. Εργάζομαι σε ένα σούπερ μάρκετ ενώ όταν σχολάω βοηθάω την μητέρα μου στο σπίτι που έχει κινητικά προβλήματα. Τον τελευταίο καιρό με φλέρταρε ένας πολύ γοητευτικός άντρας στη δουλειά. Εγώ στο ταμείο, αυτός πελάτης, και κάθε φορά που ψώνιζε ανταλλάσσαμε κοπλιμέντα. Μέχρι που το φλερτ έγινε πιο έντονο όταν μου ζήτησε το facebook μου. Του το έδωσα αλλά δεν μου έκανε add ποτέ, μόνο μου έστελνε μηνύματα. Κατάλαβα ότι κάτι πάει στραβά και το ανακάλυψα το περασμένο Σάββατο, όταν ήρθε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ …με τη γυναίκα του. Είναι παντρεμένος λοιπόν! Νιώθω εξαπατημένη, οργισμένη, θυμωμένη. Αυτό που θέλω από εσάς δεν είναι κάποια συμβουλή αλλά να ανεβάσετε το προφίλ του στο σαιτ σας για να μην την πατήσουν κι άλλα κορίτσια όπως εγώ. Σας ευχαριστώ.

Αγαπημένη Ρίτα, μπορούμε επίσης να τυπώσουμε και μπλουζάκια με το πρόσωπό του ή φυλλάδια με το όνομα του και να τα μοιράζουμε στην Ερμού ένα Σάββατο πρωί! Σοβαρέψου. Η διαπόμπευση μπορεί να έχει υπάρξει στην αρχαιότητα, χειρότερη ποινή ακόμα κι από την θανατική καταδίκη, αλλά αποτελούσε ποινή για κάποιον που είχε διαπράξει το πιο ειδεχθές αδίκημα. Το φλερτ και τα κοπλιμέντα, από πότε αποτελούν εξαπάτηση για ένα…39 χρόνο κορίτσι; Είσαι μία ώριμη γυναίκα Ρίτα, που θα έπρεπε να αντιλαμβάνεσαι αυτή τη διαφορά. Έχοντας καταδικάσει a priori των εαυτό σου σε μοναξιά – μιας και γράφεις πως “δεν έχεις ελπίδα να κάνεις σχέση”- τότε το πιο πιθανό είναι να σου συμβεί αυτό που φοβάσαι. Το φλερτ από τον παντρεμένο πελάτη, περιορίστηκε από ότι μας λες σε κοπλιμέντα προφορικά και μηνύματα γραπτά. Το να θες να εκδικηθείς έναν άνθρωπο επειδή σε βρήκε γοητευτική είναι το λιγότερο τοξικό για σένα. Άσε καθετί τοξικό στην άκρη, φρόντισε την μητέρα σου όπου σε χρειάζεται, και κυρίως φρόντισε τον εαυτό σου γιατί…τον χρειάζεσαι!

Με εκτίμηση Δανάη!

Keywords
Τυχαία Θέματα