Η μεταμόρφωση της τηλεθάτριας Μαρίας Ελευθεριάδου με το FIGURA Dermalift, το μυστικό ομορφιάς της Kim Kardashian!

H Μαρία Ελευθεριάδου ήταν η επόμενη τηλεθεάτρια, η τέταρτη στη σειρά, που απευθύνθηκε στη Φαίη και την ομάδα της θέλοντας να αλλάξει ριζικά την εμφάνιση και το στυλ της -σας έχουμε μιλήσει για την καινούργια εβδομαδιαία στήλη που έχει ενταχθεί στη θεματολογία του Πρω1νού.

Όλα τα μέλη της εκπομπής …έπιασαν αμέσως δουλειά, με στόχο να το πετύχουν και να την κάνουν να χαμογελάσει ξανά και να αποκτήσει την χαμένη αυτοπεποίθησή της. Σημαντική βοήθεια σε

όλο αυτό το εγχείρημα, εκτός από τα μαλλιά, το μακιγιάζ και τα ρούχα, ήταν η βοήθεια των FIGURA.

Στο στούντιο μάλιστα βρέθηκε και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Δημοσθένης Βαρσάμης, ο οποίος μάλιστα δεσμεύτηκε και στον αέρα να συνεχίζει να… ομορφαίνει την Μαρία Ελευθεριάδου και το επόμενο διάστημα.

Ο ίδιος έκανε λόγο για το μη επεμβατικό lifting του FIGURA Dermalift για αντιγήρανση προσώπου, που έχει πραγματικά εκπληκτικά αποτελέσματα -τα είδαμε εξάλλου και στη μεταμόρφωση της Μαρίας Ελευθεριάδου. Στην ουσία πρόκειται για ένα από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα που έχει αποτελέσματα με εκείνα του lifting και να σας ενημερώσουμε πως μεγάλη οπαδός του είναι η Kim Kardashian.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί από το Πρω1νό:

“Είδα αμέσως τη διαφορά, φάνηκε αμέσως, μου έφυγε η κούραση”, δήλωσε η Μαρία Ελευθεριάδου. Αν θέλετε να το δοκιμάσετε και εσείς και να εκπλαγείτε με τα αποτελέσματά του, όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στην κοιλιά, τα χέρια και γενικά όπου έχετε ανάγκη, μετά από μόλις τρεις συνεδρίες, κάντε κλικ στο: www.figuraclinic.com.

Για πληροφορίες καλέστε: Σύνταγμα, 210 3232325, Πεδίο Άρεως, 210 8228222, Θεσσαλονίκη, 23102 42429, Σέρρες 23210 63800

Keywords
Αναζητήσεις
δημοσθενης βαρσαμης βιογραφικο
Τυχαία Θέματα