Η Μελωδία της Αέλια στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για τον πιο ωραίο σκοπό!

Η ΑΕΛΙΑ, στα πλαίσια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, και μετά από την διοργάνωση τριών πολύ επιτυχημένων sold out εκδηλώσεων στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (2011, 2012 και 2015) διοργανώνει τη Συναυλία «Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛΙΑ» σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 16.11.2017.

Το πρόγραμμα

περιλαμβάνει αγαπημένες άριες και ντουέτα από το κλασικό ρεπερτόριο. Στο γκαλά όπερας συμμετέχουν οι διεθνώς καταξιωμένες Ελληνίδες λυρικές τραγουδίστριες κα Ελένη Καλένος, σοπράνο και κα Αντιγόνη Παπούλκα, μέτζο σοπράνο, υπό την μουσική διεύθυνση της κας Ζωής Τσόκανου.

Η παρουσίαση της εκδήλωσης θα γίνει από την κα Κατερίνα Λέχου. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20.00, με welcome cocktail στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Εισιτήρια πωλούνται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (2310 895938-9) και στα καταστήματα PUBLIC.

Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης:

Τι είναι η AEΛIA;

Η ΑΕΛΙΑ (Αγάπη-Ελπίδα-Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση στη μάχη κατά του καρκίνου του Μαστού) είναι μία μη – κερδοσκοπική οργάνωση στη Θεσσαλονίκη που αποτελείται 100% από εθελοντές, και έχει ως στόχους:

1. Την υπεύθυνη ενημέρωση του κοινού για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

2. Την οικονομική υποστήριξη απόρων νοσούντων που χρειάζονται θεραπεία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χειρουργική επέμβαση μαστεκτομής ή αποκατάστασης μετά από μαστεκτομή, και δεν έχουν επαρκή πρόσβαση στο σύστημα υγείας η σε εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες.

3. Την υποστήριξη νέων γιατρών που θέλουν να εξειδικευτούν στην αντιμετώπιση της ασθένειας σε αναγνωρισμένα διεθνή κέντρα και να προσφέρουν τις γνώσεις τους στην ελληνική κοινωνία.

4. Τη δημιουργία μιας κινητής μονάδας μαστογραφίας και την προληπτική εξέταση γυναικών με δυσκολία πρόσβασης σ’ αυτό τον τομέα πρόληψης από εθελοντές γιατρούς σε όλη την χώρα.

Η ΑΕΛΙΑ έχει εθελοντές και μέλη (νοσήσαντες και μη) που είναι γιατροί, επιστήμονες και ενεργοί πολίτες που θέλουν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια καταπολέμησης αυτής της νόσου και των επιπτώσεων της σε σημαντικό τμήμα του πληθυσμού της χώρας (περίπου 1 στις 8 γυναίκες είναι πιθανό να νοσήσουν από καρκίνο του μαστού). Κάθε χρόνο η ΑΕΛΙΑ διοργανώνει πλήθος εκδηλώσεων με σκοπό την υπεύθυνη ενημέρωση του κοινού, την διάδοση των σκοπών της οργάνωσης και την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων που θέλουν να βοηθήσουν σ’ αυτόν τον αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα