Η Λίνα Δρούγκα εξομολογείται: «Ερχόμουν για λίγο και έφευγα με κλάματα»

Μετά από ένα χρόνο σιωπής για το κανάλι του Mega, η Λίνα Δρούγκα έδωσε το ενημερωτικό παρών, προκαλώντας συγκίνηση στους τηλεθεατές.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για την δύσκολη περίοδο που πέρασε, για τον πρώτο μισθό που μπήκε στους εργαζομένους του Mega αλλά και για τις όμορφες μέρες που κατά την γνώμη της έρχονται για το κανάλι της Μεσογείων.

Συγκεκριμένα είπε:«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη. Είναι κάτι που περίμενα να συμβεί. Το έβλεπα στο όνειρο μου πάρα πολλές φορές. Τους τελευταίους μήνες έρχομαι κάθε μέρα. Πέρασε ένα πολύ μεγάλο διάστημα που δεν μπορούσα να έρθω γιατί ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη. Ερχόμουν έστω και για λίγο και έφευγα με κλάματα.Πληρώθηκα πριν από λίγες ημέρες τον μισθό του περσινού Σεπτέμβρη. Είναι απίστευτο. Δεν περιμέναμε και εμείς όταν ξεκίνησε η κρίση στο κανάλι ότι τα πράγματα θα έπαιρναν τόσο άσχημη τροπή. Είναι σκληρό πράγμα να έχεις να πληρωθείς ένα χρόνο. Ελπίζω πως όλο αυτό θα μπει σε μια κανονικότητα και βλέπω τις προθέσεις για να μπει η μισθοδοσία μας σε μια κανονικότητα.

Τα όποια χρήματα έχει ο καθένας μας στην άκρη, κάποια στιγμή τελειώνουν. Εγώ έχω την ευτυχία να έχω ανθρώπους που ήταν και παραμένουν δίπλα μου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές με τον όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας.

Είμαι στο MEGA 19 χρόνια. Ήταν επιλογή μου να περιμένω μέχρι τέλους. Πίστευα πάντα ότι το MEGA δεν θα κλείσει. Δεν μπορούσα να πετάξω 19 χρόνια έτσι για να πάω κάπου αλλού, αν και πάρα πολλές φορές απελπίστηκα. Το MEGA ήταν το όνειρο της ζωής μου. Πάντα ήθελα να δουλέψω σε αυτό το κανάλι. Έχω περάσει πολύ ευτυχισμένα χρόνια και πιστεύω πως και τα επόμενα θα είναι εξίσου ευτυχισμένα. Υπήρξαν προτάσεις, αλλά όχι κάτι τρομερό».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα