Η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογείται για την Ελένη Μενεγάκη: «Στεναχωρήθηκα. Ένιωσα αδικημένη γιατί…»

Στην τελευταία της εκπομπή για την φετινή τηλεοπτική σεζόν, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για όλους και για όλα. Από τον απολογισμό της και την εξομολογητική της διάθεση δεν θα μπορούσε να ξεφύγει το περιστατικό με την Ελένη Μενεγάκη.

Η ωραία Ελένη παρεξηγήθηκε με την Κατερίνα Καινούργιου εξαιτίας ενός ρεπορτάζ που την ήθελε να επιθυμεί να αγοράσει το σπίτι του κουμπάρου της, Πέτρου Κωστόπουλου. Το ρεπορτάζ προβλήθηκε στην εκπομπή ”Φτιάξε καφέ να στα πω” και η Ελένη Μενεγάκη ”άστραψε” και ”βρόντηξε”. Μάλιστα την έντονη ενόχλησή της φρόντισε να δείξει κάνοντας και unfollow την Κατερίνα Καινουργιου στο instagram.

Η Κατερίνα εξομολογείται για το συμβάν:«Στεναχωρήθηκα επειδή τη στεναχώρησα. Ένιωσα αδικημένη γιατί προφανώς το ρεπορτάζ μας τότε την είχε ενοχλήσει πολύ. Εγώ δεν το αντιλήφθηκα έτσι, ούτε είμαι ένας άνθρωπος που το έκανε σκοπίμως. Εμένα μ’ έχει στηρίξει πολύ η Ελένη», και συνέχισε σχετικά με το unfollow: «Δεν το είδα, το είδα από τα sites. Δεν το είχα προσέξει καν. Είμαι πολύ συναισθηματική. Κάποια στιγμή θα μιλήσουμε και θα μιλήσουμε οι δυο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα