Η Κατερίνα Καινούργιου ”άδειασε” on camera τον Κώστα Αναγνωστόπουλο – VIDEO

Στο πλατό της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με την Κατερίνα Καινούργιου, η παρουσιάστρια ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί με το κοινό ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη στο μαγαζί του Κώστα Αναγνωστόπουλου.

«Ο Κώστας ποιός είναι; Αυτός που ζήτησε να πάω στο μαγαζί να του ζητήσω συγγνώμη…», είπε και εξιστόρησε το άγνωστο μέχρι σήμερα συμβάν: «έχει ένα μαγαζί, δεν ξέρω καν, καφέ; Και κάλεσε την κάμερά μας να καλύψουμε ένα event, πάμε λοιπόν, είχαμε συμφωνήσει να μας μιλήσει κιόλας, βγαίνει έξω, και

λέει δεν θέλω να σας μιλήσω, γιατί θέλω να μου ζητήσει συγγνώμη η κυρία Καινούργιου, άκου τώρα, για όσα έχει πει για μένα όταν ήμουν μέσα στο Survivor, να είχαμε σχολιάσει κάποια συμπεριφορά του καλά εγώ γέλασα… Και μετά θα μας μιλούσε! Ή να έρθει να πιούμε καφέ και να τα συζητήσουμε και ξαναγέλασα!».

Τέλος η Κατερίνα ρώτησε τον Μάριο: «πραγματικά, κάτσατε και είδατε όλες τις εκπομπές μετά το παιχνίδι; Θέλω να μάθω Μάριε… Δεν κοιμάμαι τα βράδια αν έχει κάτι ο Μισθοφόρος μαζί μου!».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα