Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 9/3

Οι μαρινέρες, οι μπλούζες που φορούσαν οι Γάλλοι ναυτικοί, για να μπορούν να εντοπίζονται εύκολα από τα σωστικά συνεργεία ή τους συναδέλφους τους σε περίπτωση που έπεφταν στη θάλασσα, πέρασαν στον χώρο της μόδας και έγιναν το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού.

Την αρχή έκανε η Coco Chanel, το 1917, ακολούθησαν και άλλοι πολλοί σχεδιαστές τα επόμενα χρόνια, όμως αναδείχτηκαν σε απόλυτο τρεντ και μπήκαν σε όλες τις γκαρνταρόμπες, τόσο ανδρικές, όσο και γυναικείες, όταν… ασχολήθηκε μαζί τους ο Jean Paul Gaultier,

ο οποίος έκανε πραγματικά θαύματα.

Stripes meet red! Ολες οι λεπτομερειες για το #ootd της @fayskorda στο @toprwino_ant1 τωρα στο www.faysbook.gr @roulamoniaki #fayslook #faysbookgr

A post shared by Faysbook.gr (@faysbookgr) on Mar 9, 2017 at 7:21am PST

Η εκδοχή της Φαίης μας στο σημερινό Πρω1νό, μια ημέρα πριν τελειώσει και αυτή η εβδομάδα, μας άρεσε πολύ, ήταν σε πουλοβεράκι και συνδυάστηκε με μια κόκκινη παντελόνα 3/4 -και τα δύο είναι του label Frnch από την 2803 Fashion Loft.

Το look της, που έγινε για ακόμα μια φορά από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, τελειοποιήθηκε με λευκά αθλητικά παπούτσια Superga και ρολόι Breeze.

O Γιάννης Σίσκος έκανε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας, δίνοντας πρωταγωνιστική θέση στα χείλη, βάφοντάς τα με ένα κατακόκκινο κραγιόν και ο Δημήτρης Στράτος έβαλε την τελευταία πινελία στην εμφάνισή της, φτιάχνοντάς της σπαστά μαλλιά που τόσο της πηγαίνουν.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 8/3

The post Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 9/3 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα