Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 7/6

Η ολόσωμη φόρμα, γνωστή ως jumpsuit, εξακολουθεί να αποτελεί κορυφαία επιλογή και το καλοκαίρι. Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού είναι βολική -ναι, πετυχαίνετε μια τέλεια εμφάνιση με ένα και μόνο ρούχο- συνδυάζεται με τα πάντα, από σανδάλια μέχρι ψλοτάκουνα, μπορεί να φορεθεί στην πόλη και το νησί και ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές

και επίσημες.

Στην αγορά θα βρείτε πολλές, σε διάφορα σχέδια- αμάνικες, στράπλες, κοντομάνικες, με ανοιχτή πλάτη, μεγάλο και έντονο V, cut outs κ.α.- όμως σας προτείνουμε να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια σε έντονο χρώμα, για ένα statement look, ακριβώς όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού φορώντας μια ολόσωμη φόρμα σε κόκκινο χρώμα, Traffic People από την 2803 FASHION LOFT. Τo look της ολοκληρώθηκε σήμερα με μπεζ ψηλοτάκουνα πέδιλα Dukas και ρολόι Breeze και έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό στυλίστα της Φαίης μας.

Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε σήμερα η Γωγώ Νικηφοράκη και τα κυρίαρχα στοιχεία του ήταν η ηλιοκαμένη επιδερμίδα και το ροδακινί κραγιόν στα χείλη και τα μαλλιά της ο Δημήτρης Στράτος, φτιάχνοντάς της ένα ρετρό ponytail που σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε και εσείς για τις επόμενες εμφανίσεις σας.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6/6

The post Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 7/6 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα