Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 5/1

Υπάρχει τρόπος όχι απλά να σπάσετε, αλλά να απογειώσετε την πιο γνωστή, αγαπημένη και all time classic τριχρωμία -αναφερόμαστε στο κόκκινο, το λευκό και το μαύρο- προσθέτοντας ένα αξεσουάρ με ενδιαφέρον και ιδιαίτερο print. Δηλαδή, μπορείτε να κρατήσετε τα δυο πρώτα χρώματα, όπως ακριβώς έκανε η Φαίη μας σήμερα στο Πρω1νό και αντί για μαύρο να προσθέσετε κάτι από… tweed.

Συγκεκριμένα

καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την Desiree Fashion που αποτελείται από λευκή μπλούζα ζιβάγκο με δέσιμο πίσω στο λαιμό και κόκκινο ψηλόμεσο παντελόνι σε στενή γραμμή.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, τελειοποιήθηκε με τον ωραιότερο και πιο fashion τρόπο, με εντυπωσιακά booties Casadei από τον Καλογήρου, από πολύχρωμο tweed και μεταλλικό χοντρό τακούνι.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τις φυσικές αποχρώσεις, τις γυαλάδες στα ζυγωματικά και τα nude χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της με όγκο.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 4/1

Keywords
Τυχαία Θέματα