Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 23/11

Το δέρμα είναι χωρίς καμία αμφιβολία η απόλυτη τάση της σεζόν. Γι’ αυτό και σας έχουμε πει πολλές φορές στα θέματα μόδας που φτιάχνουμε να επενδύσετε σε ρούχα και αξεσουάρ. Σε αυτό το υλικό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης και η Φαίη μας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από λευκό λεπτό πουλόβερ με βολάν και μαύρες λεπτομέρειες, συνδυασμένο με ένα δερμάτινο μαύρο σορτς με

μια ζώνη.

Το look της ολοκληρώθηκε με μαύρες over the knee δερμάτινες μπότες με 80’s στοιχεία Tsakiris Mallas και βραχιόλι από επιχρυσωμένο ατσάλι, με δερμάτινο κορδόνι και διακοσμητική καρδούλα από την Folli Follie και έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα -για τις ανάγκες μάλιστα της φωτογραφίας του look η Φαίη μας πόζαρε με ασπρόμαυρο πιε ντε κοκ παλτό Zini και μαύρη τσάντα Folli Follie.

Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL, σε γήινους και φυσικούς τόνους και απόλυτο πρωταγωνιστή το κόκκινο κραγιόν, το Νο 1, Rouge pur couture της YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα από τα πιο αγαπημένα και εύκολα χτενίσματα όλων σας, γνωστό ως μισό μισό.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/11

Keywords
Τυχαία Θέματα