Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/5

Η αλήθεια είναι πώς έχουμε καιρό να σας μιλήσουμε για το LBD, το μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή, ένα από τα πιο ωραία και κλασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που θα πρωταγωνιστεί κάθε σεζόν στις τάσεις τη μόδας και θα αποτελεί την πιο ωραία και βολική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις.

Όχι, μην φανταστείτε πώς το ξεπεράσαμε, ούτε το βαρεθήκαμε, απλά περιμέναμε την κατάλληλη αφορμή για να μιλήσουμε ξανά γι’ αυτό και μόλις μας την έδωσε η Φαίη μας.

The #summery little black dress. Ολες οι λεπτομερειες

για το #ootd της @fayskorda σημερα στο @toprwino_ant1 τωρα στο www.faysbook.gr #faysbookgr #fayslook #fashion #style #lbd

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Faysbook.gr (@faysbookgr) στις Μάι 22, 2017, 7:03πμ PDT

Συγκεκριμένα καλημέρισε την πρώτη ημέρα της νέας εβδομάδας το κοινό του Πρω1νού με ένα μαύρο, μίνι, girly φόρεμα από την εταιρεία BSB, συνδυασμένο με μαύρα πέδιλα Jessica Simpson από τα καταστήματα haralas -το look της να σας ενημερώσουμε πώς έφερε για ακόμα μια φορά την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα.

Το μακιγιάζ της Φαίης μας έγινε από τον Γιάννη Σίσκο και τα βασικά του στοιχεία ήταν το λαμπερό δέρμα, οι μπρονζέ αποχρώσεις και τα παστέλ -κοραλί χείλη που έγιναν με το κραγιόν Sushi Kiss της MAC.

Τέλος το half pony tail στα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Δημήτρης Στράτος.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15-19/5

The post Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/5 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα