Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20/12

Το playsuit, αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία την πιο σέξι εκδοχή της ολόσωμης φόρμας -είναι γνωστή ως jumpsuit- αφού αφήνει ακάλυπτα τα πόδια σας. Μπορεί να φορεθεί άνετα όλες τις εποχές του χρόνου, από το καλοκαίρι, μέχρι τον χειμώνα και υπάρχει σε τεράστια ποικιλία στην αγορά, ικανή να καλύψει και τα γούστα των πιο απαιτητικών, από μονόχρωμο μέχρι πολύχρωμο και με διάφορα ενδιαφέροντα prints.

Για ένα ακόμα όμως πιο stylish αποτέλεσμα σας συμβουλεύουμε να επενδύσετε αυτή την περίοδο σε ένα λευκό, ιδανικό

για πρωινές αλλά και για βραδινές εμφανίσεις -τι θα λέγατε να του δίνατε ψήφο εμπιστοσύνης το βράδυ του ρεβεγιόν;

Σε αυτό επένδυσε σήμερα η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα λευκό tuxedo playsuit με τρουακάρ μανίκια από την Access. Το look της που έφερε για ακόμα μια φορά την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με nude καστόρινες over the knee μπότες Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και ήταν σε γήινες και φυσικές αποχρώσεις, με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια και τις γυαλάδες και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια και ανάλαφρα κύματα με όγκο.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 19/12

Keywords
Τυχαία Θέματα