Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18/1

Το πουά είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά μοτίβα όλων των γυναικών. Είναι girly και ταυτόχρονα θηλυκό και μπορεί να φορεθεί άνετα όλες τις εποχές του χρόνου και σε όλες τις περιστάσεις. Από το πρωί στη δουλειά σας, μέχρι κάπου επίσημα, θα σας χαρίσει μερικές παιχνιδιάρικες πινελιές που θα απογειώσουν κάθε look σας.

Αυτό επέλεξε για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό η Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την ολοκαίνουργια συλλογή του brand Desiree

Fashion, μαύρο με άσπρα πουά, μίνι, με κοντά μανίκια.

Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με over the knee βελούδινες μαύρες μπότες, μυτερές με μεταλλικό χοντρό τακούνι, Tsakiris Mallas και σκουλαρίκια πέρλες Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τις γήινες αποχρώσεις στα μάτια, το φούξια κραγιόν και τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα σφιχτό και ψηλό pony tail.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 17/1

Keywords
Τυχαία Θέματα