Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 12/7

Οι ακάλυπτοι ώμοι είναι ιδιαίτερα σέξι και αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας που συνεχίζεται και το καλοκαίρι με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον. Αν δεν έχετε εξοπλίσει ακόμα την γκαρνταρόμπα σας με ανάλογα κομμάτια, όπως φορέματα, μπλούζες ή πουκάμισα, ήρθε η ώρα να το κάνετε γιατί σίγουρα θα τα φορέσετε πολύ όλο το καλοκαίρι, τόσο στις

εμφανίσεις σας στην πόλη, όσο και στις διακοπές σας σε ένα ελληνικό νησί.

Αναλυτικά η Φαίη μας καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού, δύο ημέρες πριν τελειώσει και ανανεώσει το ραντεβού του για την επόμενη σεζόν με ένα off shoulder brodery φόρεμα σε ταμπά και sixties αναφορές από την Access.

Το look της ολοκληρώθηκε με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα Mark Milan, σκουλαρίκια Folli Follie και ρολόι Breeze και έγινε όπως πάντα από τον προσωπικό στυλίστα της, Βαγγέλη Ζάχο.

O Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το natural μακιγιάζ της Φαίης μας με τις μπρονζέ αποχρώσεις και τις γυαλάδες στην περιοχή των ζυγωματικών και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χτένισμα που θα σας βολέψει και θα σας δροσίσει όλες τώρα τον καύσωνα, το αγαπημένο μας και πολύ σικ banana bun.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11/7

The post Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 12/7 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα