Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11/10

Το total black outfit είναι κλασικό και χωρίς καμία αμφιβολία συνυφασμένο με τη φινέτσα. Μπορεί να αποτελεί την πιο εύκολη λύση, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση αδιάφορο, ούτε και βαρετή, αφού σας εξασφαλίζει κομψότητα και σας κάνει να φαίνεστε μυστηριώδεις.

#totalblack οι λεπτομερειες για το #ootd της @fayskorda σημερα στο @toprwino_ant1 τωρα στο www.faysbook.gr #fayslook #style

#faysbookgr #fashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Faysbook.gr (@faysbookgr) στις Οκτ 11, 2017, 6:32πμ PDT

Αυτό επέλεξε και σήμερα η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με μια λεπτή λούρεξ μαύρη μπλούζα και ένα ψηλόμεσο στενό μαύρο παντελόνι μέχρι το μέσο της γάμπας- και τα δύο από την εταιρεία BSB. Το look της ολοκληρώθηκε με μαύρες καστόρινες γόβες με φιόγκο στο πίσω μέρος τους, Mark Milan και έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα.

Το μακιγιάζ της Φαίης έγινε σήμερα από τον Γιάννη Σίσκο, με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστικά στοιχεία τα τονισμένα με eyeliner μάτια που είναι εμπνευσμένα από τα φιλμ νουάρ της ιταλικής τσινετσιτά του 1960 -όσον αφορά στα χείλη, χρησιμοποιήθηκε το κραγιόν Νο 218.

Τέλος, ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε σπαστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και είναι ιδανικό για όλες τις περιστάσεις.

Το Fashion Tip της ημέρας: Για να κάνετε ένα μαύρο look ακόμα πιο εντυπωσιακό, επιλέξτε διαφορετικά υλικά, όπως δέρμα, λούρεξ και παίξτε μαζί τους.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 10/10

Keywords
Τυχαία Θέματα